Probudite adrenalin i istraživački duh

0
5251

Potraga za blagom na gliserima - Rina travelPotraga za blagom na gliserima, program hrvatske agencije RINA TRAVEL, odvija se među 140 ostrva, hridi i grebena nacionalnog parka Kornati. Ova zadivljujuća pustolovna priča je uklopljena u legende i pejzaž srednjejadranskog arihipelaga.

Učesnici su podeljeni u timove: prateći tragove od otoka do otoka, rešavajući zagonetke i praktične zadatke pokušavaju pre drugih ekipa dokopati se uvale u kojoj je zakopano blago.

Ova morska avantura omogućava tragačima da u jednom danu upoznaju ceo nacionalni park, sve najupečatljivije prirodne i istorijske znamenitosti, ali i da probaju gurmanske specifičnosti Jadrana. Ovaj spoj krstarenja i adrenalina – brza je i uzbudljiva pustolovina na moru. Nakon što najsnalažljivija ekipa bukvalno otkopa blago, izlet se nastavlja u laganijem ritmu. Zaustavljanja ispod samih klifova ili sidrenja u tirkiznim peščanim uvalama kao stvorena su za skok u plavetnilo.

Doručkujte na jednom, ručajte na drugom, popijte kafu na trećem malom ostrvu – kome ovo ne bi zvučalo dobro?

SHARE
Prethodni tekstUključite se u tradicionalnu kulturu i lokalne običaje
Sledeći tekstPreuzmite tematsku ulogu
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.