Agencija Talas-M DMC – „KRSTARENJE“ PUTEVIMA KRALJA NIKOLE

AGENCIJA TALAS–M DMC

0
4334

Talas-M DMC je agencija koja se bavi kongresnim turizmom u Crnoj Gori još od njegovih samih početaka. Godine iskustva, veoma bogat portfolio klijenata i mnoštvo neobičnih i važnih događaja svrstavaju ovu agenciju u sam vrh turističke privrede destinacije.

Ove godine, agencija je imala zadovoljstvo da organizuje „Kleber krstarenje“ za jednog od dva najveća  proizvođaca guma u svetu, koji se između ostalog bavi i turizmom. Manje je poznato da se kompanija Michelin bavi i izradom turističkih vodiča, auto mapa i kategorizacijom restorana Michelin zvezdicama, a još je manje poznato da marka Kleber pripada ovom gigantu.

Kleber krstarenje
Nakon deset godina organizovanja ove vrste putovanja, marketing tim grupacije Michelin/Kleber izabrao je Crnu Goru za ovogodišnje „krstarenje”. Po prvi put u istoriji organizacije, Kleber je imao rekordan broj učesnika – preko 400.

Šest grupa od po sedamdeset učesnika, tri rotacije u junu i tri u septembru, preko četiri stotine zadovoljnih gostiju – brojke govore kolika je važnost ovog projekta ne samo za agenciju Talas-M, već i za čitavu destinaciju.

Program je trajao četiri dana, a grupe su bile smeštene u budvanskom hotelu Avala Resort & Villas.

Prvog dana programa, nakon dvoipočasovnog leta iz Pariza i tople dobrodošlice, grupe su imale večeru u tipičnom lokalnom ribljem restoranu u Budvi – Porto.

Talas-M Team
Tim u okviru agencije Talas-M, koji se bavi kreiranjem i organizovanjem incentive putovanja, seminara, kongresa, team buildinga i događaja, broji za sada sedam članova, odličnih poznavalaca destinacije i proizvoda koji Crna Gora može da ponudi najzahtevnijim klijentima.

Drugi dan je bio organizovan u duhu „krstarenja“ crnogorskim krivudavim putevima centralne regije. Gostima su bila na raspolaganju vozila opremljena gumama Kleber i road book-ovima sa instrukcijama i mapama za vozače, kojima su se sami vozili od Budve, preko Cetinja, nacionalnog parka Lovćen, čuvenih serpentina koje su goste iz Francuske ostavile bez daha, nazad do Budve. Tokom ovog dana, gosti su imali 3 kratka sastanka u vidu prezentacija o geometriji, pritisku i balansiranju guma. Prezentacije su bile organizovane na vrlo neobičnim mestima: letnja pozornica na Cetinju, tradicionalni restoran Ivanov konak, terasa restorana Nevjesta Jadrana sa najlepšim panoramskim pogledom na Boku Kotorsku.
Nakon dinamičnog dana, usledila je i dinamična noć: večera u izuzetnom restoranu hotela Avala sa zabavom do sitnih sati.

Treći dan je bio rezervisan za opuštajuće krstarenje po Bokokotorskom zalivu, sunčanje, kupanje, obilazak Gospe od Škrpjela i starog grada Kotora. U tom duhu je organizovana i večera na plaži restorana Astorija.

Nakon nekoliko meseci pregovora, dogovora i napornog rada, usledili su dobra zabava, zadovoljni osmesi i zahvalnice. Talas-M agencija nastavlja sa organizacijom uspešnih događaja, a o tome da li će Crna Gora uskoro dobiti Michelin vodič ili će neki od crnogorskih restorana dobiti Michelin zvezdicu, obavestićemo u nekom od narednih brojeva SEEbtm magazina!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.