Oglašavanje

SEEbtm magazine logo

SPECIJALIZOVANI ČASOPIS ZA POSLOVNA PUTOVANJA I KONGRESNI TURIZAM JUGOISTOČNE EVROPE

Uđite u svet poslovnih putovanja, seminara i kongresa!


>>> Download MediaKit

Ko smo mi?

SEE Business Travel & Meetings Magazine (SEEbtm magazin) je pokrenut 2009. godine, a nastao je kao potreba razvoja i ujedinjavanja kongresne industrije regiona, svih njenih učesnika, uključujući organizatore događaja sa jedne strane, i hotele, kongresne centre, event prostore, specijalizovane agencije i ostale pružaoce usluga sa druge strane.

Magazin je edukativno-informativnog karaktera i ima za cilj da čitaocima približi oblast kongresnog i poslovnog turizma, problematiku organizacije različitih tipova događaja, kongresne kapacitete, novosti i trendove u ovim industrijama.

Kome se obraćamo?

Namenjen je poslovnim ljudima koje se skoro svakodnevno susreću sa potrebom poslovnih putovanja i event menadžerima, ali i ostalim profesionalcima koji se nalaze u lancu organizovanja poslovnih sastanaka, upravnih odbora, seminara, proslava, konferencija i kongresa.

Magazin SEEbtm je regionalan, i to, za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Mađarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, sam časopis je dvojezičan (verzija na jeziku našeg govornog područja i engleska verzija).

Kome se distribuiramo i koliko često?

Magazin šaljemo direktno osobama zaduženim za organizaciju događaja u malim, srednjim i velikim kompanijama, nevladinim organizacijama, ministarstvima i državnim institucijama, ambasadama, hotelima, kongresnim centrima, specijalizovanim agencijama, Fakultetima i školama koji se bave turizmom.

SEEbtm izlazi tri puta godišnje u tiražu od 3.000 primeraka, a postoji i digitalno izdanje.

Sva digitalna izdanja možete pogledati na www.seebtm.com/digitalna-izdanja

A možete nas pronaći i u:

Svim većim i popularnim restoranima i kafeima širom Beograda.