SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova čitalaca, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina.

Dodeljuju se nagrade u 22 kategorije za koje glasaju ljudi iz kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

SEEbtm magazin je časopis specijalizovan za poslovni turizam i organizaciju događaja u regionu jugoistočne Evrope, podržan od strane vodećeg regionalnog portala Kongresniturizam.com, koji ove godine slavi prvih 10 godina rada.

SEEbtm Awards dodeljivaće se na tradicionalnom okupljanju kongresne industrije SEEbtm party, 18. novembra u Beogradu.

SPONZORSTVO

Sponzorstvo SEEbtm Awards ceremonije i SEEbtm partija omogućava jedinstvenu priliku za sve organizacije i kompanije koje imaju veze sa poslovnim turizmom i event industrijom, da se istaknu među profesionalcima i donosiocima odluka u event industriji regiona jugoistočne Evrope. To je takođe i sjajna šansa za vrhunski networking i zabavu Vaših klijenata.

Za više informacija kontaktirajte: Ivan Milić, ivan@kongresniturizam.com
ili na broj telefona +381 11 3960 388

SEEbtm party – PROFIL DOGAĐAJA

SEEbtm party je ekskluzivan događaj, organizovan od strane portala Kongresni Turizam i časopisa SEEbtm, koji okuplja kongresnu industriju regiona jugoistočne Evrope.

Ove godine, okupiće šesti put u Beogradu, najznačajnije predstavnike u oblasti poslovnog i kongresnog turizma (hotela, event prostora i kongresnih centara, agencija i kompanija koje su organizatori događaja), kao i ostale stejkholdere i uticajne ljude iz industrije.

DONATORSKO VEČE

Na veče SEEbtm ceremonije dodeljivanja nagrada i SEEbtm partija, prikupljaće se novčana sredstva u vidu ulaznice na događaj, u iznosu od 499,00 RSD po osobi. Celokupan iznos od ulaznica prikupljen tokom večeri, biće uplaćen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR.

PRAVILA ZA NOMINACIJU

Premium i Premium plus članovi portala Kongresniturizam.com su automatski prijavljeni kao kandidati u određenim kategorijama.

Prijavljivanje dodatnih kandidata iznosi 199,00 EUR za prijavu po kategoriji.

Prijava kandidata se može vršiti do 10. oktobra 2016.

Dodatne informacije možete dobiti na mejl office@kongresniturizam.com

PRAVILA GLASANJA

  1. Dozvoljeno je samo fer glasanje.
  2. Kandidati ne mogu glasati sami za sebe.
  3. Jedan kandidat se može naći najviše u četiri kategorije.
  4. Svako ko glasa, mora popuniti sva polja za registraciju, kako bi glasanje bilo registrovano. Svako može glasati samo jednom za svog favorita u određenoj kategoriji.

Glasanje za SEEbtm Awards biće otvoreno 17. oktobra 2016.

Glasanje se zatvara 17. novembra 2016.

Svaki glasač učestvuje i u nagradnoj igri, i ima mogućnost da osvoji Apple tablet iPad mini.

PRAVILA PROMOCIJE NOMINOVANIH

  • Nominovani kandidati mogu tražiti od svojih partnera, saradnika i klijenata da glasaju za njih, postavljanjem unapred pripremljenih banera koji će biti obezbeđeni od strane SEEbtm Awards odbora, kao i slanjem i šerovanjem linkova na kojima se može glasati.

SEEbtm party