Poštovani partneri, saradnici i prijatelji,

Kao što znate, 2016. godine je regionalni portal Kongresniturizam.com u saradnji sa specijalizovanim magazinom SEEbtm vrlo uspešno pokrenuo SEEbtm Awards – priznanja za najbolje hotele i event prostore u kongresnom turizmu u regionu jugoistočne Evrope.

Kako bi zadržali dostojnost i kredibilitet SEEbtm Awards-a, s obzirom na to da se poslovanje u kongresnom turizmu dugoročno planira i razvija, da uspeh, kao ni značajne promene ne dolaze preko noći, odlučili smo da okupljanje kongresne industrije, SEEbtm party, kao i dodela SEEbtm Awards priznanja, budu svake DRUGE GODINE.

To znači da nas ove godine očekuje uzbudljivo glasanje i dodela SEEbtm Awards 2018!

NOVO – SEEbtm Awards Stručni Žiri

Ideja nam je da ostanemo centar koji stimuliše regionalnu saradnju i razmenu znanja u kongresnoj industriji, nastavimo sa kreiranjem platforme za uspostavljanje saradnje i promocije na regionalnom i međunarodnom tržištu jer samo udruženim snagama možemo napraviti promene koje su kvalitetne.

Stoga, ove godine novina je stručni žiri sačinjen od predstavnika iz najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, koji će glasati (pored glasova publike) za, po njihovom iskustvu i mišljenju, najbolje hotele i prostore.

Prijavite se već sada za SEEbtm Awards 2018 putem mejla office@kongresniturizam.com

Dodeljuju se nagrade u 17 kategorija za koje glasaju ljudi iz kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

SEEbtm magazin je časopis specijalizovan za poslovni turizam i organizaciju događaja u regionu jugoistočne Evrope, podržan od strane već 12 godina vodećeg regionalnog portala Kongresniturizam.com.

SEEbtm Awards dodeljivaće se na tradicionalnom okupljanju kongresne industrije SEEbtm party, 15. novembra 2018. u Beogradu.

SPONZORSTVO

Sponzorstvo SEEbtm Awards ceremonije i SEEbtm partija omogućava jedinstvenu priliku za sve organizacije i kompanije koje imaju veze sa poslovnim turizmom i event industrijom, da se istaknu među profesionalcima i donosiocima odluka u event industriji regiona jugoistočne Evrope. To je takođe i sjajna šansa za vrhunski networking i zabavu Vaših klijenata.

Za više informacija kontaktirajte: Ivan Milić, ivan@kongresniturizam.com
ili na broj telefona +381 11 3960 388

SEEbtm party – PROFIL DOGAĐAJA

SEEbtm party je ekskluzivan događaj, organizovan od strane portala Kongresni Turizam i časopisa SEEbtm, koji okuplja kongresnu industriju regiona jugoistočne Evrope.

15. novembra 2018. godine, okupiće sedmi put u Beogradu, najznačajnije predstavnike u oblasti poslovnog i kongresnog turizma (hotela, event prostora i kongresnih centara, agencija i kompanija koje su organizatori događaja), kao i ostale stejkholdere i uticajne ljude iz industrije.

DONATORSKO VEČE

Na veče SEEbtm ceremonije dodeljivanja nagrada i SEEbtm partija, prikupljaće se novčana sredstva u vidu ulaznice na događaj, u iznosu od 999,00 RSD po osobi. Celokupan iznos od ulaznica prikupljen tokom večeri, biće uplaćen u humanitarne svrhe Fondaciji Novak Đoković.

PRAVILA ZA NOMINACIJU

Premium i Premium plus članovi portala Kongresniturizam.com su automatski prijavljeni kao kandidati u određenim kategorijama.

Prijavljivanje dodatnih kandidata, po hotelu, za do tri kategorije, iznosi 199,00 EUR za prijave do 22.10.2018, a nakon toga cena je 249,00 EUR.

Prijava kandidata se može vršiti i nakon 22. oktobra 2018.

Dodatne informacije možete dobiti na mejl office@kongresniturizam.com

PRAVILA GLASANJA

  1. Dozvoljeno je samo fer glasanje.
  2. Kandidati ne mogu glasati sami za sebe.
  3. Jedan kandidat se može naći najviše u četiri kategorije.
  4. Svako ko glasa, mora popuniti sva polja za registraciju, kako bi glasanje bilo registrovano. Svako može glasati samo jednom za svog favorita u određenoj kategoriji.

Glasanje za SEEbtm Awards biće otvoreno 22. oktobra 2018.

Glasanje se zatvara 7. novembra 2018.

PRAVILA PROMOCIJE NOMINOVANIH

  • Nominovani kandidati mogu tražiti od svojih partnera, saradnika i klijenata da glasaju za njih, postavljanjem unapred pripremljenih banera koji će biti obezbeđeni od strane SEEbtm Awards odbora, kao i slanjem i šerovanjem linkova na kojima se može glasati.

wowcappadocia.computlockerstoworld