Poštovani partneri, saradnici i prijatelji,

Kao što znate, prošle godine je regionalni portal Kongresniturizam.com u saradnji sa specijalizovanim magazinom SEEbtm vrlo uspešno pokrenuo SEEbtm Awards – priznanja za najbolje hotele i event prostore u kongresnom turizmu u regionu jugoistočne Evrope.

Kako bi zadržali dostojnost i kredibilitet SEEbtm Awards-a, s obzirom na to da se poslovanje u kongresnom turizmu dugoročno planira i razvija, da uspeh, kao ni značajne promene ne dolaze preko noći, odlučili smo da okupljanje kongresne industrije, SEEbtm party, kao i dodela SEEbtm Awards priznanja, budu svake DRUGE GODINE.

Pored navedenog razloga za ovakvu odluku, još jedan je taj što smatramo da je period od dve godine optimalan za organizaciju dovoljnog broja događaja svih profila, kao i prikupljanje utisaka svih onih koji su u organizaciju događaja na bilo koji način uključeni. Znamo da glasanje nije lak posao jer u najvećem broju slučajeva samo nijanse odlučuju.

Ideja nam je da ostanemo centar koji stimuliše regionalnu saradnju i razmenu znanja u kongresnoj industriji, nastavimo sa kreiranjem platforme za uspostavljanje saradnje i promocije na međunarodnom tržištu jer samo udruženim snagama možemo napraviti promene koje su kvalitetne.

Stoga, za SEEbtm Awards 2018 možete se prijaviti već sada putem mejla office@kongresniturizam.com

SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova čitalaca, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina.

Dodeljuju se nagrade u 22 kategorije za koje glasaju ljudi iz kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

SEEbtm magazin je časopis specijalizovan za poslovni turizam i organizaciju događaja u regionu jugoistočne Evrope, podržan od strane vodećeg regionalnog portala Kongresniturizam.com, koji ove godine slavi prvih 10 godina rada.

SEEbtm Awards dodeljivaće se na tradicionalnom okupljanju kongresne industrije SEEbtm party, 16. novembra u Beogradu.

SPONZORSTVO

Sponzorstvo SEEbtm Awards ceremonije i SEEbtm partija omogućava jedinstvenu priliku za sve organizacije i kompanije koje imaju veze sa poslovnim turizmom i event industrijom, da se istaknu među profesionalcima i donosiocima odluka u event industriji regiona jugoistočne Evrope. To je takođe i sjajna šansa za vrhunski networking i zabavu Vaših klijenata.

Za više informacija kontaktirajte: Ivan Milić, ivan@kongresniturizam.com
ili na broj telefona +381 11 3960 388

SEEbtm party – PROFIL DOGAĐAJA

SEEbtm party je ekskluzivan događaj, organizovan od strane portala Kongresni Turizam i časopisa SEEbtm, koji okuplja kongresnu industriju regiona jugoistočne Evrope.

Krajem 2018. godine, okupiće sedmi put u Beogradu, najznačajnije predstavnike u oblasti poslovnog i kongresnog turizma (hotela, event prostora i kongresnih centara, agencija i kompanija koje su organizatori događaja), kao i ostale stejkholdere i uticajne ljude iz industrije.

DONATORSKO VEČE

Na veče SEEbtm ceremonije dodeljivanja nagrada i SEEbtm partija, prikupljaće se novčana sredstva u vidu ulaznice na događaj, u iznosu od 999,00 RSD po osobi. Celokupan iznos od ulaznica prikupljen tokom večeri, biće uplaćen u humanitarne svrhe.

PRAVILA ZA NOMINACIJU

Premium i Premium plus članovi portala Kongresniturizam.com su automatski prijavljeni kao kandidati u određenim kategorijama.

Prijavljivanje dodatnih kandidata iznosi 199,00 EUR za prijavu po kategoriji.

Prijava kandidata se može vršiti do 10. oktobra 2018.

Dodatne informacije možete dobiti na mejl office@kongresniturizam.com

PRAVILA GLASANJA

  1. Dozvoljeno je samo fer glasanje.
  2. Kandidati ne mogu glasati sami za sebe.
  3. Jedan kandidat se može naći najviše u četiri kategorije.
  4. Svako ko glasa, mora popuniti sva polja za registraciju, kako bi glasanje bilo registrovano. Svako može glasati samo jednom za svog favorita u određenoj kategoriji.

Glasanje za SEEbtm Awards biće otvoreno 14. oktobra 2018.

Glasanje se zatvara 14. novembra 2018.

Svaki glasač učestvuje i u nagradnoj igri, i ima mogućnost da osvoji Apple tablet iPad mini.

PRAVILA PROMOCIJE NOMINOVANIH

  • Nominovani kandidati mogu tražiti od svojih partnera, saradnika i klijenata da glasaju za njih, postavljanjem unapred pripremljenih banera koji će biti obezbeđeni od strane SEEbtm Awards odbora, kao i slanjem i šerovanjem linkova na kojima se može glasati.

putlocker movies

123moviesputlocker