Završen Simpozijum u formi vebinara „Stomatologija u očima vizionara“

0
4294
Simpozijum Stomatologija u očima vizionara

Juče, 21. oktobra, zvanično je završen akreditovan simpozijum „Stomatologija u očima vizionara“ koji je prvi put održan u online formatu.

Predavanja nekih od najuspešnijih imena stomatologije pratilo je preko 1.000 registrovanih učesnika, a ovogodišnji predavači su bili dr Dušan Kosanović, Doc. dr Tatjana Savić Stanković, Doc. dr Miloš Beloica, dr Jovan Cabunac, dr Felix Wohrle (Nemačka), Prof. dr Joseph Sabbah (Belgija), PhD Claudio Novelli (Italija), Prof. dr Ivana Miletić (Hrvatska) i dr Snežana Banković.

Simpozijum Stomatologija u očima vizionara

Nakon svakog predavanja, učesnici su mogli da prate live diskusiju sa predavačem i kroz opciju chat direktno postavljaju pitanja na koja je predavač odgovarao. Ceo simpozijum je bilo moguće pratiti u dva termina: od 15 – 17. oktobra ili u odloženom terminu od 19 – 21. oktobra za sve one koji nisu bili u mogućnosti da program pogledaju ranije.
Za uspešnu organizaciju bilo je zaduženo Udruženje Stomatologa Srbije, dok je tehnička organizacija bila poverena regionalnom portalu Kongresniturizam.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.