Agile Serbia Konferencija: Sve zvezde na jednom mestu

Edukacije nisu na pauzi!

0
2147

Nikada nije kasno za edukaciju, pa ni za najnoviju i predstojeću Agile Serbia Konferenciju: All-Stars Edition 2020 koja će se održati 7. i 8. decembra.

Na ovaj način, Agile Serbia nastavlja sa širenjem dobre prakse i povezivanjem agile ljubitelja, istomišljenika i mentora na dva cela dana koja će okupiti samo najbolje iz agilne prakse.

Peti put zaredom, ali prvi put u online formatu, Agile Serbia organizuje ovaj virtuelni događaj sa značajnim imenom: ”All-Stars”. Zbog svoje, već uveliko prepoznatljive tradicije, Agile Serbia Konferencija je postala najveći događaj o Agile pristupu i razvoju softvera u SEE regionu. U praksi Agile više nije orijentisan isključivo na IT, već je podjednako primenjiv u finansijama, bankarstvu, razvoju projekata, ljudskim resursima i drugim poslovnim disciplinama.

Veliki, veći, najveći

…a i dalje agilno nebo boje najsjajnijim bojama. Za ovo posebno izdanje, glavne zvezde konferencije su Alistair Cockburn, jedan od potpisnika Agile Manifesta, sa više od 25 godina iskustva, koji će govoriti o najvećim prednostima njegove teorije koja je našla zavidnu primenu u praksi. Pored njega, Sander Hoogendoorn kao Agile, Kanban i Scrum ekspert će svim učesnicima preneti korisne smernice i trikove o širokom spektru tehničkih tema. Takođe, sledeća Agile zvezda, Jurgen Appelo, kao jedan od 10 najboljih Agile govornika će podeliti svoja razmišljanja o budućim trendovima u ovoj sferi. Naravno – neizostavan je i sjajni Angel Medinilla, koji će svojim specifinom nastupom i uvek zanimljivom prezentacijom preneti svoje utiske o Agile-u u vreme krize.

Agile Serbia Conference 2020

Na koji način ćemo Konferenciju moći da pratimo?

Predstojeći događaj će biti omogućen zahvaljujući MatchAbout aplikaciji, osmišljenoj sa ciljem da čitav događaj prenese u virtuelni svet u realnom vremenu, ali i da svoje virtuelne konekcije jednostavno pretvori u direktne poslovne kontakte. Bez ikakvih limita, aplikaciija omogućava upoznavanja i konferenciju na dve scene, zanimljive panele i radionice u zavisnosti od vaših interesovanja. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play i App prodavnice i iz svoje fotelje uživati u najboljem sadržaju koji je kreiran samo za vas!

Obezbedite svoje mesto na Online Agile Serbia Konferenciji 2020 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi. Broj karata je ograničen. Pružite sebi priliku da učite samo od najboljih. Budite agilni – prijavite se na vreme!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.