Virtuelni sastanci u Radisson Collection hotelu u Beogradu

0
4499

Radisson hotelska grupacija je najavila lansiranje svojih novih virtuelnih rešenja koja uključuju hibridne sobe i hibridne sastanke kako bi se ispunila nova očekivanja i potrebe kupaca i gostiju koji žive, rade i sastaju se u Radisson Collection hotelu, Old Mill Beograd.

Hibridni sastanci Radisson hotelske grupacije nude najbolje od virtuelnih konferencija i sastanka, pouzdan sistem za sliku, zvuk i video, dvostruke ekrane, bežični klik za prezentacije, brzu internet vezu. Kako se svet nastavlja prilagođavati „novim normama“ i stalnim ograničenjima putovanja, organizatori sada mogu da odluče da ponude mogućnosti virtuelnog učešća i hibridne formate koji omogućavaju mala lokalna okupljanja, a istovremeno emituju program za udaljene učesnike.

Aleksandar Vasilijević, generalni direktor Radisson Collection Hotel-a, Old Mill Beograd rekao je: „Inspirisani zahtevima novog, fleksibilnijeg, daljinskog načina rada, oduševljeni smo što najavljujemo lansiranje naših hibridnih rešenja za sastanke i spojimo sadržaje moderne kancelarije sa udobnošću savremene hotelske sobe. Takođe ostajemo posvećeni pružanju čistog i bezbednog okruženja sa maksimalnim higijenskim standardima kako bismo zaštitili svoje goste, članove tima i partnere u Radisson Collection Hotel-u, Old Mill Beograd.“

Radisson hotelska grupacija udružila se sa kompanijom Zoom, liderom u modernoj video komunikaciji u preduzećima, kako bi pružili neometano iskustvo za virtuelne i hibridne sastanke i događaje svojih klijenata. Specijalni interni tim za događaje pomoći će klijentima u izvođenju niza događaja, od hibridnih sastanaka na više lokacija do emitovanja događaja, osiguravajući da su događaji efikasni i zanimljivi, sa besprekornim izvršavanjem i bez audio / vizuelnih problema.

Hibridne sobe savršeno kombinuju sadržaje vrhunske kancelarije sa udobnošću hotelske sobe kako bi stvorili produktivan, posvećen i tih radni prostor za poslovne putnike i lokalne dnevne goste. Hibridna rešenja nude lako povezivanje sa dodatnim ekranima, uređajima za video konferencije, bežičnom tastaturom, mišem i zvučnikom, uslugama štampe, kancelarijskim materijalom, neograničenom kafom i čajem, pristupom velnes sadržajima i mnogim drugim pogodnostima.

Zdravlje i sigurnost na prvom mestu: Protokol o bezbednosti hotela Radisson

Više nego ikad, najveći prioriteti Radisson hotelske grupacije su zdravlje i sigurnost gostiju i zaposlenih. U maju se kompanija Radisson udružila sa kompanijom SGS, vodećom svetskom kompanijom za inspekcije i sertifikacije, radi primene Protokola o bezbednosti hotela Radisson, koji obezbeđuje najviše higijenske standarde i ojačava postojeće rigorozne sanitarne smernice Grupe. Ove smernice uključuju stanice za dezinfekciju ruku na svim ulazima, upotrebu lične zaštitne opreme (PPE) i zaštitnih paravana, pojačanu učestalost čišćenja i sveobuhvatnu obuku osoblja. Nove smernice su već primenjene u Radisson Collection Hotelu, Old Mill Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.