Incentive putovanje za zaposlene u zemlju čokolade

0
3702

Nakon završene turističke sezone, tim crnogorske DMC agencije Talas-M otputovao je na nagradno putovanje u Belgiju.

Putovanje za pamćenje otpočelo je u Briselu, u hotelu NH Collection Brussels Centre, a prvog dana zaposleni su imali priliku da obiđu grad, božićni bazar ali i da u restoranu ‘Mussels and Belgian Fries’ Chez Léon isprobaju neka od tradicionalnih jela.

Drugi dan bio je rezervisan za  muzej stripa i, naravno, čokoladu! Uspešan tim ne samo da je degustirao čokoladu u jednoj od najpoznatijih fabrika u Briselu „Laurent Gervaud Chocolatier Bruxelles“, već je imao priliku za sladak tim bilding – tačnije da prave Talas-M čokoladice.

Usledilo je i usavršavanje borilačkih veština, tačnije, u Gentu su prisustvovali prezentaciji o istoriji najstarijeg mačevalačkog kluba na svetu –  St Michael’s Guild, nakon čega je organizovano i četvoročasovno mačevanje između zaposlenih.

Kraj putovanja obeležen je vožnjom čamcem do ostrva u srcu Bois de la Cambre, gde je u restoranu Chalet Robinson bila organizovana svečana večera.

Ovo je samo jedno od putovanja koje je agencija Talas-M DMC organizovala za svoje zaposlene, nakon Slovenije, Italije, Srbije… i na taj način povećala zadovoljstvo i učrstila odnose među svojim zaposlenima.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.