Kongresna industrija u Japanu nastavlja svojim tokom

0
4910
Japan

Tadatoshi Mamiya, President of Japan National Tourism OrganizationProšlo je nekoliko meseci od kada su zemljotres i cunami pogodili obalu u oblasti Tohoku u Japanu. Veoma smo zahvalni na obilnoj pomoći i podršci koje smo primili iz celog sveta. Podrška je bila izuzetno važna za nas, jer Japanci su odlučni u nameri da sve napore ulože u akcije obnove, u odgovor na izlive podrške i solidarnosti koje smo primili od globalne zajednice.

Nacionalna turistička organizacija Japana podržaće napore pri ponovnoj izgradnji, tako što će nastaviti sa svojom misijom pozitivne promocije Japana kao dinamične, divne destinacije, sa jedinstvenim kulturnim atrakcijama, uzbudljivim gradovima i prijateljskim ljudima.

Nastavićemo sa distribucijom poslednjih ažuriranih informacija u pogledu Fuji mountaindogađaja u Japanu koje organizuje MICE holding, kao što ćemo nastaviti i sa našim promotivnim aktivnostima, kako bismo ohrabrili mnoge ljude da posete Japan. U tom cilju će vaša podrška i saradnja biti neophodni.

Većina pokrajina u Japanu nije bila pogođena zemljotresom ili reperkusijama iz nuklearne elektrane u Fukušimi, pa vas pozivamo da sami vidite sadašnje stanje Japana lično. Naročito smo zadovoljni što možemo da izvestimo da se Sendai, jedan od glavnih gradova u regionu Tohoku, bezbedno oporavio od tragičnog cunamija. Sendai je započeo sa oživljavanjem energetskih resursa i sad je ponovo spreman da smesti i ugosti sastanke. Takođe nam je drago što možemo da najavimo da su mnogi međunarodni skupovi, uključujući 24. Svetski kongres arhitekture (UIA 2011 Tokio), ili 23. Kongres Međunarodnog društva za trombozu i hemostazu – 57. Godišnji SSC sastanak (ISTH 2011), potvrdili da će se njihove konferencije održati u Japanu kako je i zakazano tokom 2011. godine. Nadamo se da će svetski mediji i profesionalci MICE posetiti Japan i iz prve ruke opaziti da je Japan još uvek jedinstvena i atraktivna MICE destinacija.

Maiko

Japan sada ulazi u divnu sezonu novih prolećnih cvetova i pejzaža. Mi i dalje želimo dobrodošlicu posetiocima iz celog sveta sa nepromenjenim duhom gostoprimstva, kako smo to oduvek činili. Ohrabrićemo još veći broj posetilaca da dođu u Japan, a kada to učine, ljudi u Japanu će im zahvaliti na porukama ohrabrenja, na molitvama i podršci, koji pomažu naciji da se oporavi od katastrofalne nesreće.

Utisci učesnika susreta: http://www.jnto.go.jp/eq/eng/06_video_mice.htm

Tadatoshi Mamiya, Predsednik

Nacionalna turistička organizacija Japana

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.