Letnja sezona na Kopaoniku otvorena je 19. juna, a tokom naredna tri meseca posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim sadržajima i vrhunskoj usluzi najvećeg hotelskog kompleksa, kao i raznovrsnim aktivnostima u prirodi od kojih će neke po prvi put biti predstavljene gostima, vodećim agencijama i medijima ovog vikenda.

U ponudi su izleti do atraktivnih i manje poznatih lokaliteta na Kopaoniku, obilazak najvišeg vodopada u Srbiji na padinama sunčane planine, nove pešačke ture, posete obližnjim manastirima, seoskim gazdinstvima i vinarijama, botaničke ture i još mnogo toga. Za ljubitelje aktivnijeg odmora tu su safari i kvad avanture, planinski biciklizam, letnje skijanje, paraglajding, jahanje konja, panoramska vožnja žičarom, i drugi zabavni sadržaji.

Koliko je domaći turizam važan, a posebno ove godine, svedoči i činjenica da je interesovanje gostiju veće nego prethodnih godina. „Dinamika bukiranja letnjih paketa je već sada takva da se očekuje 10 do 20 odsto više noćenja u odnosu na prošlu godinu. Na samom otvaranju letnje sezone kapaciteti hotela Grand su puni, a očekujemo dobru popunjenost i tokom narednih meseci i između 12 i 15 hiljada gostiju do kraja sezone. Atraktivnim cenama i sadržajima, uz primenu najviših standarda kada je reč o bezbednosti gostiju i zaposlenih, maksimalno smo se prilagodili domaćem tržištu, a inovativnom ponudom i konceptom sadržajnog višednevnog letnjeg odmora želimo da opravdamo reputaciju lidera i predstavimo Kopaonik još široj publici tokom letnjih meseci“, rekao je Radoš Đorđević, generalni menadžer hotela MK Resorta i hotela Grand.

Uz primenu svih mera bezbednosti i poštujući najviše hotelske standarde, Grand Hotel & Spa je spreman za novu letnju sezonu, koja je zvanično počela. Ovog leta, posetioci će imati prilike da uživaju u vrhunskoj usluzi po čemu je hotel Grand prepoznatljiv. Na raspolaganju će im biti novi koncept porodičnog odmora i zabave, sa posebnim osvrtom na najmlađe goste za koje je osmišljen istraživački kamp, škola šumskih rendžera, mini ranč i celodnevna animacija. Zbog velikog intersovanja, po prvi put je u ponudi i opcija bukiranja uz vaučere koje dodeljuje država.

Kompanija MK Group, u čijem sastavu hotel Grand uspešno posluje već 10 godina, u razvoj hotela i destinacije uložila je više od 50 miliona evra, dok je u novom trogodišnjem investicionom planu opredeljeno više od 5 miliona evra za renoviranje hotelskih kapaciteta. Time je ova kompanija pokazala da je pouzdan partner lokalnoj zajednici, zaposlenima i čitavoj privredi u zajedničkom cilju daljeg razvoja Kopaonika kao jedne od najvažnijih turističkih destinacija u Srbiji i regionu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.