Istorijski doživljaji uz savremenu zabavu

0
4483
Rathanea DMC

Jedna od renomiranih incentive agencija koja nudi sjajne ideje, RATHANEA DMC, iz svoje velike kutije programa stare 12 godina izdvojila je  pravi trodnevni incentive program –CEE Meeting Roland Strategy Consultants 2006 u Dubrovniku.

Tada je za preko 120 mladih konsultanata organizovala kompletan aranžman u koji je bila uključena i video konferencija sa Nemačkom i Austrijom. Dnevna događanja su bila organizovana  na ostrvima, a večernja na kopnu. Na malenom ostrvu Lokrumu ispred Dubrovnika paraleno su bile organizovane igre bez granica i potraga za otetom kneževom kćeri. Kada je kćer pronađena, knez kao državni poglavar Dubrovačke Republike sa svojom pratnjom, najbolje je učesnike lično proglasio počasnim građanima Dubrovnika i uručio im povelje.Rathanea DMC

Rathanea DMC

Igre bez granica su zaista bile smešne jer su tri tima istovremeno  igrala fudbal sa dve lopte, drugi su igrali tenis s jabukama u ustima, treći su igrali odbojku sa tri mreže itd. Drugi dan priča se upotpunila s istorijskim brodom Karaka iz 16. veka s kojim se plovilo oko elafitskih ostrva s renesansnim letnjikovcima i kamenim kućama.

Na kraju kulturnih obilazaka, Karaka se usidrla u skrivenoj peščanoj uvali Šunj na Lopudu gde se igrala odbojka na pesku, uživalo u prženim giricama i ribi s gradela, plesalo uz ritmove DJ-a sve do ranih jutarnjih sati. Decentna gala večera s gudačkim orkestrom održana je u palati Sponza ispred Rolandova stupa u istorijskom jezgru  Dubrovnika gde je državni pisar u ime kneza podelio povelje počasnog građanina. Treći dan, na odlasku, svih 120 učesnika iz 10 država sa velikim emocijama su napustili hotel Dubrovnik Palace i grad Dubrovnik.

SHARE
Prethodni tekstPreuzmite tematsku ulogu
Sledeći tekstUživajte u prirodi: obiđite lepote ostrva i iskusite mini Olimpijadu
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.