Uživajte u prirodi: obiđite lepote ostrva i iskusite mini Olimpijadu

0
5316
riding

Grčka ostrva pružaju neiscrpnu inspiraciju za kreiranje interesantnih i uvek uzbudljivih programa za jednog turistu.

Ostrva su uvek privlačna i gotovo uvek obećavaju drugačiju egzotiku. Ustalila se navika kod ljudi da ostrva posećuju tokom letnje sezone i odlaze na odmore zbog mora, a vrlo retko možemo zamisliti da ostrvo posetimo i zbog drugog razloga, a ne samo da bismo se deset dana odmorili na plaži.

Grčka agencija sa sedištem na Kritu, KALAMAKI TRAVEL,  u svom trodnevnom programu provešće vas kroz prirodne lepote i drugu najlepšu klisuru ostrva Krit koju tokom sezone dnevno poseti stotine posetilaca, ljubitelja pešačenja i prirode. Pejzaž koji vas okružuje je predivan a tura ne mora biti naporna, jer se može prilagoditi svakome, u trajanju od 2 sata.

Nakon što ovakav program na ostrvu počne, drugog dana po dolasku na Krit, pešačenje (trecking) se završava ručkom u jednom od tradicionalnih taverni u blizini Klisure Imbros. Meni obrok će biti posebno pripremljen, tako da možete osetiti i ukus ovog kraja. Nakon predaha u restoranu sledi još privlačniji predah na najlepšim plažama Krita, ništa lepše nakon aktivnosti u prirodi i obilnog obroka.

Poseta ostrvu svakako ne može proći bez sportskih aktivnosti na vodi, pa se drugi dan upuštate u Olimpijadu ostrva Krit! Sportska takmičenja možete organizovati u vaterpolu, odbojci na pesku, plivanju sa konjima i jahanje u vodi, kajakarenju, streljaštvu, mini fudbalu…  Završetak dana provešćete u obilasku grada Retimna, i gala večeri u jednom od restorana –  klubova uz zvuke internacionalne muzike.

SHARE
Prethodni tekstIstorijski doživljaji uz savremenu zabavu
Sledeći tekstOracle Day Serbia 2010
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.