Zlatna prilika iskorišćena u potpunosti

0
4554
Cape Town

Po rečima gdina Džabu Babuze, predsednika Turističke organizacije Južne Afrike: „Ova 2010. godina je godina od ogromnog značaja za Južnu Afriku. Nakon šest godina predanog rada i značajnih ulaganja svih Južnoafrikanaca u cilju uspešnog organizovanja Svetskog kupa u fudbalu 2010. godine, koji ujedno predstavlja i najbolji svetski šampionat ikada po mišljenju FIFA i miliona ljudi koji su uzeli učešća u celoj zemlji a i svetu, Južna Afrika je na delu dokazala koliko samo mogućnosti poseduje ova nacija. Ali, što se tiče Južne Afrike, uspeh u 2010. godini se ne odnosi samo na Šampionat, već i na zaveštanje koje Kup ostavlja u nasleđe. Jedno od najznačajnijih nasleđa nacije jeste i uvođenje i utvrđivanje Južne Afrike kao jedne od najinspirativnijih, najprimamljivijih i najprijatnijih turističkih destinacija na svetu. Naša nacija mora da se pobrine da se Južna Afrika kao destinacija i dalje nalazi u centru pažnje zadobijenim zahvaljujući Svetskom kupu u fudbalu 2010. godine i dugo nakon završetka Šampionata. To se jedino može postići delotvornom, istrajnom i industrijski aktivnom promocijom destinacije.”

Od kritične važnosti za održanje podstaknutog interesovanja za destinaciju po završetku Kupa jeste dostizanje rekordnog broja poseta lidera turističke industrije iz celog sveta.

Kao rezultat svega toga, turistički sektor Južne Afrike ima to zadovoljstvo da najavi da će, po prvi put u istoriji Južne Afrike kao turističke destinacije broj 1, preko 350 svetskih lidera u turističkoj industriji u oktobru posetiti Južnu Afriku kao delegati na najvažnijoj nacionalnoj Međunarodnoj konferenciji prodaje 2010. u organizaciji mega-FAM trip – The Travel Corporation (TTC).Cape Town

TTC, kao jedna od najvećih svetskih privatnih putničkih i turističkih kompanija, obuhvata niz vodećih globalnih kruzing i hotelskih brendova kao što su Contiki, Trafalgar, Uniworld, Insight i Bendan Vacations. Specijalne aranžmane za afrički kontinent pokrivaju Lionworld Travel, African Travel, Creative Holidays i New Horizons. Na tlu Južne Afrike, TTC s ponosom predvodi nagrađivane komplekse poput Bushmans Kloof, The Twelve Apostles Hotel i The Oyster Box. Pored toga, kompanija ima u vlasništvu preko 80 procenata Cullinan Holdings sa vodećim južnoafričkim brendovima kao što su Thompsons, Hylton Ross Touring i Pentravel, a i najveći je akcionar u Wilderness Safaris.

Konferencija 2010. godine će biti organizovana kao motivacijsko putovanje za preko 350 poslovnih lidera i ključnih donosioca odluka koji se nalaze na A-listi kompanije, a koji donose odluke o destinacijama koje se takmiče da izbore izlaz na svetsku turističku scenu. Konferencija će predstavljati proširenu i sveobuhvatnu prezentaciju Južne Afrike pogledom „kroz ključaonicu“ na Kejptaun i pokrajinu Zapadni Kejp. Pored poslovnih razgovora i debata sa nekim od najvećih svetskih umova i prodavača u sektoru putovanja i turizma, delegati će biti u prilici i da vide, probaju, dodirnu, čuju i osete destinaciju JUŽNA AFRIKA.

Uz komentare i pohvale predstojećoj konferenciji, predsednik Turističke organizacije Južne Afrike jasno je pružio podršku TTC-u rečima: „Turistička organizacija Južne Afrike (SAT) ima to zadovoljstvo da partnerski sarađuje sa The Travel Corporation (TTC) kao domaćin za preko 350 vodećih svetskih lidera i donosioca odluka u sektoru putovanja i turizma na Međunarodnoj konferenciji prodaje TTC koja se održava u oktobru u Kejptaunu, u Južnoj Africi. SAT prepoznaje značaj takvog događaja jer se njime obezbeđuje da se u centru pažnje i investicija nađe izgradnja turističke potražnje za destinacijom Južna Afrika. Odluka TTC da održi Međunarodnu konferenciju prodaje u Južoj Africi predstavlja neprocenjivu podršku TTC-a izvanrednima mogućnostima koje Južna Afrika nudi putnicima, bilo da dolaze poslovno ili na odmor. S nestrpljenjem iščekujemo saradnju sa TTC kako bi obezbedili da ova 2010. godina zaista postane platforma za snažnu i održivu budućnost destinacije Južna Afrika.”

SHARE
Prethodni tekstČOKOLADA
Sledeći tekstVršac – grad muzej okružen plantažama vinograda
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.