Zepter hotel, lociran u centru Kozarske Dubice, na samoj obali rijeke Une, postavio je nove
standarde hotelskog smještaja i usluge, kvalitete i stila. Ambijent koji je pravo osvježenje za
kraj u kojem se hotel nalazi, atraktivan eksterijer i udobnost enterijera, bogata gastro ponuda samo su neki od razloga da posetite ovaj hotel.

S obzirom da se hotel nalazi na granici sa Hrvatskom, a u blizini je i autoput Beograd – Zagreb, za poslovne ljude idealno je mjesto za bijeg iz grada i stresne svakodnevice,
a za turiste lokacija koja predstavlja sasvim novu mogućnost za istraživanje kulturnih i prirodnih bogatstava okoline.

Zepter hotel je kategorizovan sa četiri zvjezdice, a smještajni kapaciteti raspoređeni su u tri etaže. Hotel raspolaže sa 8 dvokrevetnih soba, 5 soba sa francuskim ležajem, 5 apartmana i 3 de lux apartmana. Sobe su opremljene po sistemu „pametnih soba”, a za potpun ugođaj raspolažu sa custom made namještajem, minibarom, TV plazmom, WI-FI i kablovskim internetom, klimom i terasom. U Zepter hotelu, potpuna i profesionalna usluga jedan je od imperativa poslovanja, a gostima su na raspolaganju i recepcija 24h, parking, room service i panoramski lift. Bogata i sadržajna ponuda prilagođena je potrebama turista, poslovnih ljudi, sportista.

Hotel Zepter Kozarska Dubica, Presednički apartman
Hotel Zepter Kozarska Dubica, Presednički apartman

Gastronomska ponuda sadržana je u dva restoranska prostora. U Klub restoranu Zepter kapaciteta do 100 mjesta, A-la-carte jelovnik nudi bogat izbor jela iz domaće i
internacionalne kuhinje, te bogatu vinoteku, dok će u prostoru italijanskog restorana Lido, kapaciteta do 50 mjesta, gosti uživati u širokom izboru pizza i italijanskih pasti. Prekrasne terase s panoramskim pogledom na rijeku Unu koje primaju 150 gostiju savršeno su
mjesto za opuštanje i odmor.

Poslovna okupljanja u vidu team buildinga, workshopa, seminara, kongresa i konferencija u konferencijskoj sali Zepter hotela, za vaše poslovne sastanke i potrebe, proći će u savršeno opremljenom radnom prostoru kapaciteta do 50 mesta, kao i prostoru kapaciteta do 200 mjesta. Za idealan spoj odmora i zabave, relaksacije i njege zdravlja hotel nudi usluge Wellness & Spa centra. Savremeni Wellness centar je smješten na dvije etaže, a pored saune, parnog kupatila i jacuzzija, stručni tim nudi i usluge raznih masaža, tretmane lica i tijela, depilacije, manikir, pedikir, a gostima je na raspolaganju i teretana.

Hotel Zepter Kozarska Dubica, Soba
Hotel Zepter Kozarska Dubica, Soba

Ako maštate o vjenčanju iz snova, savršenoj rođendanskoj zabavi, krštenju, wellness vikendu ili nekoj drugoj kulturno – zabavnoj manifestaciji u nesvakidašnjem ambijentu, u Zepter hotelu možete dobiti jedan sasvim drugačiji doživljaj. Stručni tim, individualan pristup i tehnička podrška u organizaciji, svaki vaš korak učiniće posebnim.

Još jedan od objekata Zepter hotela koji se nalazi u prirodi, jeste Hotel i Vila Drina u Bajinoj Bašti, u Srbiji. A ukoliko želite da posetite Beograd, budite gost Zepter Hotela Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.