Galleria Congress Hotel

Zepter hotel, lociran u centru Kozarske Dubice, na samoj obali rijeke Une, postavio je nove
standarde hotelskog smještaja i usluge, kvalitete i stila. Ambijent koji je pravo osvježenje za
kraj u kojem se hotel nalazi, atraktivan eksterijer i udobnost enterijera, bogata gastro ponuda samo su neki od razloga da posetite ovaj hotel.

S obzirom da se hotel nalazi na granici sa Hrvatskom, a u blizini je i autoput Beograd – Zagreb, za poslovne ljude idealno je mjesto za bijeg iz grada i stresne svakodnevice,
a za turiste lokacija koja predstavlja sasvim novu mogućnost za istraživanje kulturnih i prirodnih bogatstava okoline.

Zepter hotel je kategorizovan sa četiri zvjezdice, a smještajni kapaciteti raspoređeni su u tri etaže. Hotel raspolaže sa 8 dvokrevetnih soba, 5 soba sa francuskim ležajem, 5 apartmana i 3 de lux apartmana. Sobe su opremljene po sistemu „pametnih soba”, a za potpun ugođaj raspolažu sa custom made namještajem, minibarom, TV plazmom, WI-FI i kablovskim internetom, klimom i terasom. U Zepter hotelu, potpuna i profesionalna usluga jedan je od imperativa poslovanja, a gostima su na raspolaganju i recepcija 24h, parking, room service i panoramski lift. Bogata i sadržajna ponuda prilagođena je potrebama turista, poslovnih ljudi, sportista.

Hotel Zepter Kozarska Dubica, Presednički apartman
Hotel Zepter Kozarska Dubica, Presednički apartman

Gastronomska ponuda sadržana je u dva restoranska prostora. U Klub restoranu Zepter kapaciteta do 100 mjesta, A-la-carte jelovnik nudi bogat izbor jela iz domaće i
internacionalne kuhinje, te bogatu vinoteku, dok će u prostoru italijanskog restorana Lido, kapaciteta do 50 mjesta, gosti uživati u širokom izboru pizza i italijanskih pasti. Prekrasne terase s panoramskim pogledom na rijeku Unu koje primaju 150 gostiju savršeno su
mjesto za opuštanje i odmor.

Poslovna okupljanja u vidu team buildinga, workshopa, seminara, kongresa i konferencija u konferencijskoj sali Zepter hotela, za vaše poslovne sastanke i potrebe, proći će u savršeno opremljenom radnom prostoru kapaciteta do 50 mesta, kao i prostoru kapaciteta do 200 mjesta. Za idealan spoj odmora i zabave, relaksacije i njege zdravlja hotel nudi usluge Wellness & Spa centra. Savremeni Wellness centar je smješten na dvije etaže, a pored saune, parnog kupatila i jacuzzija, stručni tim nudi i usluge raznih masaža, tretmane lica i tijela, depilacije, manikir, pedikir, a gostima je na raspolaganju i teretana.

Hotel Zepter Kozarska Dubica, Soba
Hotel Zepter Kozarska Dubica, Soba

Ako maštate o vjenčanju iz snova, savršenoj rođendanskoj zabavi, krštenju, wellness vikendu ili nekoj drugoj kulturno – zabavnoj manifestaciji u nesvakidašnjem ambijentu, u Zepter hotelu možete dobiti jedan sasvim drugačiji doživljaj. Stručni tim, individualan pristup i tehnička podrška u organizaciji, svaki vaš korak učiniće posebnim.

Još jedan od objekata Zepter hotela koji se nalazi u prirodi, jeste Hotel i Vila Drina u Bajinoj Bašti, u Srbiji. A ukoliko želite da posetite Beograd, budite gost Zepter Hotela Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here