Na samoj granici sa Nacionalnim parkom Fruške gore okruženo prelepom prirodom nalaze se Hotel Premier Aqua i Etno kompleks, pravi elitni spoj tradicije, istorije i savremenih dostignuća namenjenih ljudima koji žele da svoje vreme provedu u pravoj prirodnoj oazi.

Luksuzni hotel sa 5* „Premier Aqua“ nalazi se u Banji Vrdnik, na svega 45 minuta vožnje od Beograda i 30 minuta od Novog Sada. Hotel raspolaže sa 41 Lux soba, 4 execu􀆟ve suite-a, 7 Lux apartmana i ekskluzivnim „Premier“ apartmanom.
Svaka soba nudi smirujući ambijent i pogled ka prelepim pejzažima Fruške Gore.

AQUA MEDICA je specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju koja uz usluge unapređenja zdravlja nudi čitav niz Spa, beauty i fitness sadržaja.
Svi navedeni elementi uz stručnost medicinskog tima doprinose harmoniji tela, uma i duha. Medicinski i spa tretmani inpirisani su prirodom koja oplemenjuje.

Termalna voda koristi se u bazenima i spa tretmanima, a čist vazduh bogat ozonom i veliki broj sunčanih sati pružaju dodatni balneo-klimatski efekat na regeneraciju organa.
KATARSYS centar Hotela nudi veliki izbor luksuznih tretmana, umirujući ambijent sauna i relax zone, kao i unutrašnji i spoljašnji bazen sa termalnom vodom.
Sportski kompleks hotela Premier Aqua raspolaže sa tri teniska terena i multifunkcionalnim terenom, najviših standarda.
Hotel Premier Aqua je „Stazom zdravlja“ povezan sa Etno kompleksom Vrdnička kula do koje se stiže laganom šetnjom od 30 minuta ili prevozom za 5 minuta.

Etno kompleks se sastoji iz 10 Etno apartmana i Etno hotela kategorizovanog sa 4* koji raspolaže sa 22 Etno sobe i jednog Luksuznog apartmana. Ukoliko gosti žele da se odmore i opuste tu su paketi i programi namenjeni za njihov boravak kao i wellness i spa centar sa svojim sadržajem. Gostima je na raspolaganju fitness centar, soba za igru, igraonica za decu i veliko igralište na otvorenom.
Svaki detalj je posebno isplaniran i izgrađen sa puno ljubavi i želje da svako može da uživa u bogatstvu sadržaja: Etno restoranu koji nudi niz gurmanskih tradicionalnih specijaliteta,
Vinskom podrumu gde se toče samo najbolja Fruškogorska vina i domaće rakije Premier, rakije pravljene od 100% voća vrhunskog kvaliteta.
U ovom kompleksu postoji niz mogućnosti za korporativne događaje, kongrese, svadbe, nova sala u Vrdničkoj kuli može da primi do 500 zvanica sa kompletnom tehničkom podrškom i profesionalnim osobljem.


Sama Fruška Gora je poznata i kao Sveta gora jer je mesto 16 pravoslavnih
manastira. Kružne ture sa licenciranim turističkim vodičima ili vožnjom bicikli je sjajan način da se upozna okruženje.
Kao što je otvaranje novog kompleksa sa velikim olimpijskim bazenom na samom rubu planine koji će odavati utisak plutanja između neba i zemlje, adrenalin parka koji će biti nešto sasvim posebno i drugačije do žičare koja će povezivati dva objekta.
Kompleks je dobitnik brojnih priznanja, kao što su SEEbtm Awards 2016 za „Najbolji wellness i spa hotel“, „Ambasador dobre usluge“ i „Kapije uspeha“ kao jedan od dokaza kvaliteta i konstantnog razvoja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.