Hotel i Vila Drina – Dragulji u okolini planine Tare i reke Drine

0
4320
Vila Drina Perućac
Vila Drina Perućac

Hotel Drina je smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), na obroncima planine Tare, uz reku Drinu. Hotel raspolaže sa 80 moderno opremljenih soba i pet apartmana. Sve sobe imaju kupatilo, televizor i telefon. Gostima je na raspolaganju bežični internet, TV, sala za zabave, poslastičarnica. Hotel raspolaže kongresnom dvoranom kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, treninga, proslava. Restoran hotela Drina smešten u samom centru Bajine Bašte, sa salom za ručavanje koja može da ugosti 200 ljudi, pogodan je za organizaciju raznih svečanosti. Na jelovniku restorana su domaći specijaliteti.

Hotel Drina Lobby
Hotel Drina Lobby

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo naselja Perućac, u podnožju planine Tara. Smeštena je u zagrljaju dve reke – Vrela i Drine. Neposredno uz Vilu Drina reka Vrelo (najkraća reka u Evropi, duga 365 metara) obrušava se u Drinu, praveći veličanstven vodopad. Zahvaljujući takvom položaju, gosti Vile Drina ponesu nezaboravnu uspomenu na okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada. Raskošna vila, građena između dva svetska rata, temeljno je restaurirana i predstavlja pravi dragulj na turističkoj mapi Srbije. U želji da svojim gostima pruži maksimalan komfor i luksuz, na površini od 570 m2 isprojektovano je svega 15 smeštajnih jedinica.

Vila Drina, soba
Vila Drina, soba

Restoran Vrelo je smešten na vodopadu reke Vrelo na samo nekoliko metara od Vile Drina. Reka je na nekoliko mesta premošćena drvenim terasama na koje su postavljeni stolovi. Većina baštenskih stolova je uz sam vodopad. Stoletno drveće natkriljuje ceo baštenski deo restorana, stvarajući prijatnu hladovinu i za vreme najvećih letnjih vrućina. Ručak u bašti restorana je nezaboravan doživljaj. Zatvoreni deo restorana ima 120 mesta i pogodan je za organizaciju raznih svečanosti. Na jelovniku restorana su domaći specijaliteti i najsvežija kalifornijska pastrmka (iz obližnjeg ribnjaka).

Tara Green je idealan partner za realizaciju specifičnih kompanijskih događaja koji spajaju poslovan i zabavan sadržaj. Seminari, konferencije, promocije, team building aktivnosti, ali i svadbene proslave, promocije i svečanosti su događaji koje je moguće organizovati u kompleksu Tara Green. Postoji i dodatna mogućnost organizacije aktivnosti iz njihove ponude, kao što je vožnja čamcima ili raftingom.

Tara Green, sa svojim hotelom Drina, smeštenim u centru Bajne Bašte i udaljenim svega 300 m od Sportsko-rekreativnog centra „Braća Milutinović”, predstavlja vaš pravi izbor za održavanje sportskih priprema. Hotel Drina nudi odlične uslove za smeštaj i ishranu sportista.

Saznajte više o drugim hotelima iz Zepter grupacije – Zepter Hotelu Beograd i Zepter Hotelu Kozarska Dubica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.