Zepter hotel u srcu Beograda, na Terazijama 10, predstavlja nešto novo na ovim prostorima, jer osim što brine o udobnosti svojih gostiju, brine i o njihovom zdravlju.

Hotel nudi zdrave alternative za osnovne ljudske potrebe: hranu, vodu i vazduh, te zato predstavlja dobar izbor za poslovne ljude ili turiste koje je Beograd privukao na duži vremenski period.

Zepter hotel raspolaže sa 32 smeštajne jedinice od čega su 25 apartmani, 2 junior studija i 5 delux soba. Sve smeštajne jedinice su opremljene Zepter proizvodima za zdrav i dug život.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SmartLife Fitness, oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu, slanom sobom i saunom, učiniće boravak u Hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom.

Restoran hotela, SmartLife, koristi tehnološke inovacije u cilju pripremanja hrane koja doprinosi očuvanju zdravlja i lepote. Sva hrana u Zepter hotelu se priprema bez ulja i suvišnih začina, na specijalan način koji nivo toksina u hrani svodi na minimum, uz očuvanje nutritivne vrednosti i bogatsva vitamina.

U hotelu je dostupna filtrirana voda, prečišćena posebnim sistemom koji ne troši električnu energiju i čuva životnu sredinu. Kako bi se smanjio nivo otrovnih supstanci u vazduhu koje su 40 – 100% prisutnije u zatvorenom prostoru, sve prostorije Zepter hotela opremljene
su inovativnim sistemom koji filtrira, prečišćava i obogaćuje vazduh negativnim jonima.

Hotel nudi i Zepter Conference hall, terasu Joy Me i aperitiv bar pored restorana, što su mnogi do sada prepoznali kao idealna mesta za obeležavanje najrazličitijih događaja.

Impozantna terasa otvorenog tipa Horizont nalazi se na VII spratu Hotela. Sa ove terase pruža se jedinstveni panoramski pogled na Beograd i njegove reke. Idealna je za razne vrste događaja na otvorenom.

Garden Block Zepter hotela je pet friendly, što je veliki plus za sve goste koji rado putuju sa svojim kućnim ljubimcima.

Hotel pravljen po meri savremenog čoveka, modernog dizajna, u zgradi iz 1937. bio je arhitektonski podvig, koji zapravo od užurbanog gradskog života skriva kutak mira i relaksacije uz maksimalnu brigu o zdravlju.

Ukoliko želite da odete iz grada i odmorite se u prirodi, idealno mesto može biti Vila ili Hotel Drina u Bajinoj bašti. A ako Vas put nanese ka Bosni i Hercegovini, posetite hotel Zepter Kozarska Dubica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.