Zahtijevni incentive i event projekti svakodnevnica za DT Croatia

0
4436
Gala Dinner
Gala Dinner

O organizaciji događaja, prošlih i budućih, izazovima i planovima agencije DT Croatia razgovarali smo sa g-dinom Danielom Marušićem.

Daniel Marušić, CEO DT Croatia
Daniel Marušić, CEO DT Croatia

Prošle godine DT je stajao iza impresivnog događaja, koji je, slobodno možemo reći, obeležio event sezonu u Dubrovniku, za Mercedes na kome je prisustvovalo čak 12.000 delegata. Koji je bio najveći izazov ovog događaja?

To je bio najveći i najzahtijevniji komercijalni korporativni event u regiji ikad, tj. interni događaj renominiranog auto proizvođača Mercedes Benz, za oko 12.000 prodavača Mercedes vozila iz cijelog svijeta, na području Dubrovnika.

Delegati su bili smješteni u dubrovačkim hotelima i tamo su radili teoretski dio obuke, dok se većina programa odvijala na cestama i na području Grada Dubrovnika te Luke Dubrovnik.

Za Dubrovnik Travel – DT CROATIA nije bilo neki posebnih prepreka jer smo iskusni kao lokalni DMC u izvršavanju tih događaja i kako smo već radili za Suzuki, KIA, Hyundai, Škoda, BMW, Mini, Volvo, Harley Davidson, itd. Naravno neke situacije su bile isto malo zahtijevnije kao na primer izložba Mercedes vozila u Starom Gradu Dubrovnik, pretvaranje luke Gruž u work shop centar i dio luke za Test Drive Experience. Sea Star, event brod, u vlasništvu DT-a je bio također korišten za večernje aktivnosti po zimskim uvjetima na moru. Cijeli projekt je trajao dva mjeseca, dva duga zimska mjeseca, pa smo imali i malo lošije vrijeme ponekad te se program na dnevnoj bazi malo prilagođavao. Naravno, bez iskusnih DT menadžera ovaj projekat ne bi bio uspiješan.

 Na kojim projektima trenutno radite?

 Trenutno je mali dio DT team-a na projektu za Nissan ali većina radi na pripremi svih incentive i meeting projekata za 2017 i dalje.

Nissan predstavlja svoj novi model Nissan Micra u Dubrovniku, program također traje dva mjeseca, očekujemo oko 7.000 delegata, ovaj put u Dubrovniku su bili i svjetski auto-moto novinari u kombinaciji s distributerima Nissan Micre.

Uspostavljamo kvalitetniji standard rada između djelatnika i ureda DT sustava, mnogo bolje povezano današnjom tehnologijom.

Naši uredi u Dubrovniku, Splitu, Zagrebu, Portorožu i Ljubljani, kao i naša sestrinjska tvrtka Talas-M iz Budve i Talas-S iz Beograda će uskoro imati jedinstven moderan sistem izvršavanja svih usluga koje nudimo i bit će standardiziran u regiji time ćemo svim našim zadovoljnim postojećim i budućim klijentima ponuditi još veću paletu usluga na efikasniji način, a sebi osigurati i dalje vodeću poziciju u regiji. Veliki sustavi su prepoznali našu kvalitetu ljudstva i iskustva, a to se ne može kopirati niti improvizirati.

Jet Ski
Jet Ski

Obzirom na istaknute događaje, da li je autobomilska industrija ta u kojoj ste najviše aktivni? Iz kojih industrija i zemalja su pretežno vaši klijenti?

Automobilska industrija je zastupljena najmanjim dijelom u našem poslovanju. Naša tvrtka je više godišnji priznati lider u regiji za međunarodne korporativne događaje i sastanke, i kao takva i dalje vodi najkvalitetnije i najzahtijevnije incentive i meeting projekte u vodećim destinacijama gdje imamo i svoje urede i svoje team-ove koji su lokalni eksperti i osiguravaju potpunu uslugu u okvirima mogućnosti svih naših međunarodnih klijenata. Uglavnom radimo sa Europom i SAD, i ostalim rastućim ekonomijama svijeta, iz raznih inudustrija; pharma, finance, proizvodnja, consulting, software itd.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.