Globalno istraživanje pokazuje kako 96% top menadžera ne provodi dovoljno vremena na strateško promišljanje.

Ukoliko znamo da strateški donositelji odluka direktno utječu na smjer i budućnost razvoja kompanije, podatci otvaraju potpuno novu perspektivu i sliku koju je potrebno promijeniti.

Izlazak iz svakodnevnih rutina i proširivanje vidika

Upravo iz tog razloga kreiran je Advanced Program in Busines. Edukacijski program koji omogućuje top menadžerima i poduzetnicima u CEE regiji pristup najnovijim globalnim trendovima i istraživanjima, izlazak iz svakodnevnih rutina poslovanja, a kako bi se fokusirali na strateške perspektive i propitkivanje postojećeg u svrhu stvaranja budućeg.

APB predavači – Konzultanti za Google, Facebook, Apple…

APB predavači su vodeći svjetski profesori sa najboljih poslovnih škola kao što su HARVARD, STANFORD, DUKE, YALE, WHARTON te mnogi drugi. APB profesori imaju jedne od najcitiranijih radova u svijetu i urednici su najuspješnijih znanstvenih časopisa. Izuzev akademskih uspjeha, APB profesori su konzultanti za uprave najvećih svjetskih korporacija kao što su Google, Apple, Facebook, Coca-Cola, IBM, Microsoft te mnoge druge.

Inovacije, strategija, marketing i prodaja, HR menadžment i financije

U ovim područjima će vodeći svjetski stručnjaci predstaviti strateške perspektive o ključnim izazovima koji predstoje menadžerima i njihovim kompanijama. Kako današnje okruženje zahtjeva svestranost menadžera sa holističkim pogledom i perspektivama na biznis, APB je ključna platforma koja omogućuje kreaciju i diseminaciju znanja koje se može implementirati u najkraćem roku.

Networking sa top menadžerima i poduzetnicima CEE regije

Predavanja uključuju aktivne diskusije, prezentacije, analize slučajeva i grupni rad u svrhu rješavanja izazova u poslovanju, a polaznici se uključuju u smisleni networking koji rezultira suradnjama, partnerstvima i poslovnim prijedlozima na regionalnoj razini. Raznovrsnost prisutnih industrija omogućuje priljev širokog spektra znanja i perspektiva što dovodi do prepoznavanja prilika izvan poduzeća te primjene drugačijih iskustva na vlastito poduzeće i izazove s kojima se susreću.

Propitkujte postojeće poslovanje i vlastita razmišljanja uz mentorstvo vodećih svjetskih profesora u svrhu stvaranja novih vrijednosti.

Više informacija potražite na www.apb.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.