Treći Adriatic Sea Forum u Budvi

0
3661

Ove godine će, od 27 – 28. aprila, crnogorski grad Budva biti domaćin Adriatic Sea Foruma – cruise, ferry, sail & yacht, putujućeg međunarodnog događaja koji organizuje Risposte Turismo.

Očekuje se da ovom dvodnevnom događaju prisustvuje preko 200 učesnika koji će imati priliku da diskutuju i poslovno se povežu sa svima koji su na neki način u nautičkom sektoru Jadranskog mora.

Događaj nudi mogućnost da se razmene ideje i znanje, kao i da se razgovara o budućem razvoju jadranske regije. Takođe, biće prilike da se unaprede i razviju novi zajednički projekti i strategije kako bi se napravila prilika da se svi koji se bave nautičkim sektorom sretnu.

Adriatic Sea Forum će ove godine biti organizovan u budvanskom hotelu Splendid Conference & Spa Resort koji ima najveće konferencijske kapacitete u Crnoj Gori.

Od 2013. godine ovaj događaj predstavlja reper za pomorski turizam u Jadranskom moru, oblasti kojom svake godine prokrstari 5 miliona ljudi, 17 miliona putnika koje prevezu trajekti u preko 40 luka i nudi više od 300 marina koje mogu da prime ukupno 80.000 brodova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.