Hotelijerstvo biznisu – hotel Regent Porto Montenegro partner regionalnim kompanijama

0
3118

Hotel Regent Porto Montenegro slovi za pouzdanog partnera državnim službama, diplomatskom koru, domaćim i međunarodnim kompanijama u regionu.

Jelena Čabarkapa, Menadžerka za poslovni turizam i putovanja u svrhu odmora
Jelena Čabarkapa, Menadžerka za poslovni turizam i putovanja u svrhu odmora

Jelena Čabarkapa vodi brigu upravo o ovom segmentu prodaje sa pozicije Menadžerke za poslovni turizam i putovanja u svrhu odmora. Njen pristup “po mjeri” partnera i ciljane aktivnosti prodaje donose izuzetne rezultate te sve brojniji partneri koji su sa hotelom Regent Porto Montenegro sklopili korporativni ugovor ili održali poslovni događaj u hotelu imaju samo riječi hvale za brzinu, efikasnost i realizaciju dogovorenog.

Možete li nam reći o dosadašnjim ciljevima i rezultatima prodaje korporativnog segmeta? 

Od svog otvaranja do danas, a posebno u proteklom periodu, tim prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro je aktivno radio na promociji hotela i Crne Gore kao idealne destinacije za poslovni turizam odnosno atraktivnu lokaciju za održavanje konferencija, kongresa, incentive putovanja, team building sesije, individualnih i grupnih poslovnih putovanja. Ciljana promocija i brojna partnerstva u aktivnostima prodaje realizovana su samostalno, kroz kvalitetnu prodajnu infrastrukturu hotelskog lanca Regent Hotels & Resorts, u saradnji sa nacionalnim državnim institucijama koje se bave pitanjima razvoja poslovnog turizma i regionalnim MICE agencijama i turoperaterima.

Kako su rezultati veoma mjerljivi, sa slobodom mogu reći da je u protekle četiri godine Regent Porto Montenegro zaslužio epitet pouzdanog partnera velikom broju regionalnih i međunarodnih kompanija iz javnog, diplomatskog i privatnog sektora. Danas se možemo pohvaliti saradnjom sa 200 domaćih kompanija, vladinih i međunarodnih organizacija i par stotina uspješno održanih posebnih poslovnih događaja.

Povjerenje za organizaciju najrazličitijih događaja na visokom nivou su nam poklonili brojni partneri te su neki od javno izuzetno značajnih održani upravo u hotelu Regent Porto Montenegro. Indivudalni korporativni segment bilježi stabilan rast od 15% u prvih pet mjeseci poslovanja u 2018. godini.

Saradnja sa Regentom

Kontinuirani rast segmenta poslovnog turizma opredijelio nas je da svim kompanijama otvorimo mogućnost sklapanja korporativnog ugovora putem kojeg se firmama omogućavaju brojne povoljnosti kada je u pitanju  boravak njihovih zaposlenih, partnera i gostiju u hotelu Regent Porto Montenegro.

U cilju unaprijeđenja korporativnog segmenta, od ove godine garantovano pravo na ekskluzivne uslove za smještaj u hotelu imaju zaposleni javnih institucija, ambasada, stranih misija i konzularnih predstavništava u regionu. Potrudili smo se da uklonimo biznis barijeru koja je predstavljala formalno potpisivanje ugovora čime samo status zaposlenog u nekoj od navedenih kompanija garantuje prava na ekskluzivne korporativne uslove za smještaj u hotelu Regent Porto Montenegro.

Šta vaši partneri, i oni koji to nisu, a žele da postanu mogu očekivati u narednom period?

Naše partnere smo navikli na atraktivnost i raznovrsnost ponuda i aktivnosti. Posebnu pažnju usmjeravamo na osmišljavanju posebno dizajniranih dodatnih benefita te unapređujemo stečena partnerstva brojnim zajedničkim projektima sa ciljem aktivnije saradnje sa poslovnom zajednicom regiona.

Korporativnu zabavu, već treću po redu, sa ciljem najave ljetnje sezone uspješno smo organizovali 21, juna u Podgorici. Svake godine na originalan način predstavljamo hotel Regent u srcu glavnog grada koja je dom za 90% naših korporativnih partnera. Ovo je još jedan način da se ljubazno zahvalimo partnerima na aktivnoj saradnji i kvalitetu zajednički realizovanih projekata u proteklom periodu. U narednom periodu nas očekuje proširenje kapaciteta čime ćemo dodatno obogatiti i diversifikovati korporativnu ponudu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.