Falkensteiner grupacija preuzima hotel Queen of Montenegro

0
6749

Falkensteiner grupacija preuzima hotel sa 4 zvezdice u Crnoj Gori i već krajem juna ulazi u fazu pred-otvaranja pod takozvanim „white label” ovog brenda, što znači da hotel zadržava ime i trenutni dizajn i kao takav radi do kraja ove sezone.

Hotelska grupacija Falkensteiner postaje operater hotela Queen of Montengro počevši od 23. juna 2018. godine, i na ovaj način širi svoje prisustvo na Balkanskom poluostrvu. Hotel će raditi do sredine oktobra kao hotel Queen of Montenegro a za zimsku sezonu već su pripremljeni sveobuhvatni planovi redizajniranja kao i kompletno novi koncept. Sa letnjom sezonom 2019. hotel se zvanično otvara pod zastavom Falkensteiner-a uz kompletni re-branding.

Nakon ove prve sezone 2018, Falkensteiner grupacija će izvesti sve neophodne radove kako bi ovaj hotel prilagodila Falkensteiner standardima i lansirala potpuno novi koncept i dizajn. Otvaranje hotela pod brendom Falkensteiner planirano je za proleće 2019.

Otmar Michaeler, CEO Falkensteiner Michaeler Tourism Grupe (FMTG), kaže vezano za odluku o tome da se grupacija proširi u Crnu Goru: „Za nas kao hotelsku grupaciju sa jedne strane, ali takođe i kao kompaniju za razvoj nekretnina sa druge, uvođenja brenda Falkensteiner u Crnu Goru je važan korak i uzbudljiv izazov. Mi ovde  vidimo veliki potencijal za razvijanje i otvaranje potpuno novog tržišta – budućeg tržišta- za nas kao kompaniju. Sa OTP Bankom uspeli smo da dobijemo još jednog velikog finansijskog investitora nakon već ostvarene saradnje sa Morgan Stanley-em.″

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.