TURISTIČKA AGENCIJA „BON VOYAGE” – PUTOVANJE NA FIP KONGRES U DABLINU UZ NEZABORAVNE DOŽIVLJAJE

TURISTIČKA AGENCIJA „BON VOYAGE”

0
3440

Učesnici FIP kongresa, za čiju je organizaciju putovanja bila odgovorna turistička agencija „Bon Voyage”, bili su u prilici da osim stručnog programa kongresa u svoje slobodno vreme posete i znamenitosti Irske prestonice kao i okolnih mesta – pokrajine Wicklow, popularnog „vrta Irske” i dvorca Malahid.

Farmaceuti su u okviru odlaska na FIP kongres u Irskoj, zahvaljujući dobroj organizaciji putovanja, bili u mogućnosti da zaista dožive destinaciju kroz organizovano „Irsko veče” i degustacije lokalnih specijaliteta.
Odabir pravog organizatora putovanja je važan jer je on taj koji treba da se postara da dolazak bude jednostavan, tačan i bezbedan, smeštaj i ishrana adekvatni, da učesnike upozna sa gradom i kvalitetno im popuni slobodno vreme, ali i da im ostane na raspolaganju sve vreme tokom njihovog boravka u inostranstvu.

Da se u toj ulozi već godinama odlično snalazi turistička agencija „Bon Voyage“ svedoči najpre impozantan broj zadovoljnih putnika i klijenata.

U idućoj godini agencija će propratiti sve stručne i poslovne skupove u zdravstvu sa posebnim fokusom na predstojeći FIP kongres 2014 koji će se održati u Bangkoku, na Tajlandu, u periodu od 30. avgusta do 04. septembra 2014. godine

Ove godine je na putovanje u Irsku ova agencija vodila preko 180 farmaceuta koji su se vratili u Srbiju puni doživljaja sa željom da im sledeće putovanje bude jednako uspešno organizovano. U organizatoru su pronašli preko potrebnu predusretljivost, pouzdanost, podršku i srdačnost.
Osim FIP kongresa, „Bon Voyage” je agencija koja jednako kvalitetno vodi grupe i na ostale kongrese i sajmove iz oblasti farmacije i medicine, ali i drugih oblasti društvenog života. U mladom i uspešnom timu nalazi potrebnu energiju da svoj posao i nakon 20 godina postojanja uspešno razvija i unapređuje.

Ukoliko je putnik zainteresovan da od odlaska na kongres dobije više od običnog putovanja i da zaista doživi destinaciju, „Bon Voyage” je sasvim sigurno pravi izbor.

Za više informacija posetite web stranicu www.bonvoyage.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.