MK MOUNTAIN RESORT – ZIMSKE AKTIVNOSTI NA KOPAONIKU

MK MOUNTAIN RESORT, KOPAONIK

0
5782

U ski centru se nalaze i uređeni „snow-board” park, dok istinski avanturisti mogu uživati u ski safariju, na uzbudljivim „off piste” terenima. Zahvaljujući novom sistemu za veštačko osnežavanje koji pokriva 97% kapaciteta ski centra, sezona skijanja traje duže i ne zavisi od vremenskih uslova. Kopaonik je takođe omiljeni zimski centar zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Poznat je po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra.

Objekti MK Mountain Resort-a, Grand Hotel & Spa****, Family Hotel Angella **** i Apartments Konaci, nalaze se u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić-express.

Kopaonik nudi gotovo beskrajne mogućnosti za organizaciju najraznosvrsnijih korporativnih skupova. Uz adekvatne hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi, MK Mountain Resort intenzivno radi na osmišljavanju konkurentne ponude, kako tokom letnje tako i tokom zimske sezone.

„Prateći trendove moderne kongresne industrije, nastojimo da klijentima izađemo u susret i pomognemo da realizuju gotovo svaki zahtev. Posebno atraktivni u poslednje vreme su zahtevi za organizaciju team bulidinga i ostalih korporativnih skupova tokom zimskog perioda, u toku trajanja ski sezone na Kopaoniku.

Zahvaljujući dobroj infrastrukturi ski centra i inovacijama koje u poslednje četiri godine ne izostaju, možemo ponuditi kopleksan proizvod i vrhunsku uslugu.
Ideje i želje klijenata odavno su prerasle standardne okvire. Sve veća je svest o mogućnostima i koristi koje klijenti mogu dobiti od brojnih outdoor aktivnosti. Dok je tokom letnjeg perioda umnogome lakše organizovati aktivnosti u prirodi, takva organizacija tokom zimskog perioda predstavlja veliki izazov.

Unatoč svemu, aktivnosti na snegu su vrlo zabavne, nisu u toj meri zastupljene kao letnje i klijenti se rado upuštaju u otkrivanje zip line-a, avanturističke vožnje ski doo motornim sankama, hokeja na ledu, vožnju žičarom, nezaboravne vožnje bobom na šinama i još mnogo toga što ujedno jača timski duh, razvija zdrav takmičarski duh i omogućava interakciju sa prirodom, kao poseban oblik oslobađanja od svakodnevnog nagomilanog stresa.

Zaista je mnogo prostora za kreativne radionice, takmičenja u hodanju na krapljama, potraga za blagom skrivenim u snegu, pravljenje figura od leda…”, objašnjava Jasna Cvetković, zadužena za organizaciju korporativnih skupova i kongresa u MK Mountain Resort-u.

******************************

Zip line predstavlja pravi adrenalinski užitak. Ovaj sadržaj je dostupan u skoro svim planinskim centrima širom sveta, a prvi je postavljen ovog leta na Kopaoniku. Zip line nudi mogućnost da se uz pomoć postavljene sajle preleti sa jedne strane uzvišice na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom.

******************************

Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje uz poseban panoramski doživljaj. Bob na šinama na Kopaoniku je prva instalacija tog tipa u ovom delu Evrope, a ukupna dužina šina je 600 m.

******************************

Tjubing predstavlja specijalizovanu plastičnu podlogu na kojoj je moguće sankanje, uz pomoć velikih guma, i zimi i leti.

******************************

Pešačka tura na krpljama pruža zaljubljenicima u prirodu mogućnost da u pratnji iskusnog ski instruktora dožive nezaboravno iskustvo hodajući na krapljama. Tura prolazi kroz najlepše delove Nacionalnog parka Kopaonik.

******************************

Klizalište u centru Kopaonika pruža razne mogućnosti za rekreaciju i zabavu, a omiljena aktivnost za organizovane grupe je hokej na ledu.

******************************

Vožnja planinskih bicikala po tvrdoj snežnoj podlozi predstavlja poseban izazov koji će u pratnji iskusnih ski instruktora učiniće boravak na planini nezaboravnim.

******************************

Vožnja kvadovima ili ski doo motornim sankama po „off road“snežnim planinskim terenima u pratnji iskusnih ski instruktora je nezaboravan doživljaj.

******************************

Snow board park na Kopаoniku je izgrađen po ugledu na svetske ski centre, dužine 450 metara. Opremljen je najsavremenijim elementima, kao i signalizacijom i opremom za bezbednost, na raspolaganju je kako početnicima tako i naprednim vozačima borda i garantuje odličnu zabavu na snegu.

******************************

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.