Poslovni luksuz u centru grada

Hotel Constantine the Great, Beograd

0
2271

Hotel Constantine the Great je poverenje gostiju zadobio jedinstvenim konceptom koji ujedinjuje očekivanja poslovnih gostiju, kao i onih koji u Beograd dolaze da bi uživali u njegovim posebnostima.

Kako spojiti poslovne aktivnosti, odmor i istinski hedonizam? Hotel Constantine the Great pruža jedinstven odgovor. Ušuskan u centru grada, nadomak centralnih ulica koje čine istorijsko jezgro Beograda, Hotel Constantine the Great od 2014. godine dočekuje svoje goste ispunjavajući njihova očekivanja. Koncept hotela osmišljen je po meri poslovne elite, kao i svih zaljubljenika u luksuz i komfor. Hotel raspolaže sa 54 luksuzno opremljene sobe, koje odišu sofisticiranom elegancijom.

Sa kategorijom od četiri zvezdice, Hotel Constantine the Great pruža savršenu polaznu tačku, kako za poslovnog gosta, tako i za one koji bi da se upuste u upoznavanje i uživanje u Beogradu. Zahvaljujući visokim standardima usluge, ljubaznom osoblju i ugodnom ambijentu gosti ovog hotela su u prilici da dožive jedno kompletno, puno iskustvo boravka u prestonici Srbije.

Hotel raspolaže konferencijskom salom sa kapacitetom do 80 osoba, koja sa pratećom, superiornom tehnikom i sopstvenom ugostiteljskom uslugom odgovara najraznovrsnijim poslovnim povodima – konferencijama, sastancima, profesionalnim obukama i seminarima. Sopstveni parking i izuzetna lokacija su prednosti, koje znatno olakšavaju funkcionisanje posetiocima i obavljanje planiranih obaveza. Hedonistički koncept hotela Constantine the Great nezamisliv je bez restorana Edict u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje. Na taj način zaokružen je koncept po meri gostiju različitih afiniteta, potreba i generacija.

Hotel Constantine the Great pruža iskustvo u skladu sa svetskim standardima!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.