U Opatiji preovladava atmosfera 19. veka i davnih vremena austrijske habzburške dinastije, što je čini savršenom destinacijom za organizovanje sastanaka sa elegancijom i stilom.

Ova aristokratska destinacija, takođe poznata i kao „jadranska Nica“, proslavlja 170. godišnjicu turizma i još uvek uspešno održava reputaciju top – destinacije sa širokim spektrom objekata i usluga.

Atlas DMC, Hrvatska, KvarnerUkoliko planirate da organizujete jedinstven događaj, Opatija je najbolji izbor; poznata je po blagoj klimi, raskošnoj vegetaciji, bistrom moru i bogatoj kuhinji.

Obezbeđivanjem kreativnih i inovativnih programa koji se koncipiraju tako da ispune potrebe svakog klijenta, Atlas DMC će vam pomoći da zadivite učesnike i kolege, i organizujete nezaboravne poslovne događaje.

Kvarner festival

Purpur - koncert violončela u Voloskom
Purpur – koncert violončela u Voloskom

5. sezona festivala Kvarner održana je od 1. do 5. septembra 2014. godine u Opatiji, u znaku novog EU projekta pod nazivom „Purpur – A European Opera Sound“.

Purpur je osnovan 2011. godine, kao rezultat sjajnog projekta finansiranog od strane Evropske unije. Postao je sinonim za istraživanje novih pristupa onome što se do danas nazivalo „ozbiljnom muzikom“.

Cilj Purpur-a je da održi izvanredne, brilijantne koncerte na neobičnim znamenitim lokacijama, a upravo to se postiže u Opatiji.

ATLAS – ime koje predstavlja kompaniju za destinacijski menadžment i profesionalno organizovanje konferencija, koja više od 90 godina stvara nezaboravne događaje.

Sve je počelo davne 1923. godine, kada je u Dubrovniku otvorena prva filijala. Danas, Atlas je najveća kompanija u oblasti turističke industrije u Hrvatskoj i čitavom regionu.

Multiregionalna organizaciona struktura kompanije olakšava ponudu poboljšanih paketa usluga i širokog dijapazona programa i proizvoda koji zadovoljavaju sve zahteve individualnih, grupnih ili korporativnih klijenata iz Hrvatske i celog sveta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.