Najbolje od SEEbtm magazina

10 godina je prošlo kao tren :)

0
1626

Protekle deceije, u SEEbtm magazinu, trudili smo se da za vas izaberemo najinteresantnije teme koje se tiču kongresne industrije i event menadženta.

Teme broja koje smo pažljivo osmišljavali, razrađivali i kroz tekstove prikazivali, pokazale su se kao interesantne, korisne i važne za sve koje su uključeni u ovu, veoma dinamičnu, industriju. Vodili smo se time da postoji puno stvari koje su nedostupne našem tržištu, a tako ne mora biti, bilo je puno pitanja na koja nije bilo odgovora, a na koja smo se potrudili da odgovorimo, neke stvari nisu nikada probane u praksi, a mi smo ih razradili.

Trudili smo se da donesemo i prenesemo nove trendove u organizaciji događaja u region Jugoistočne Evrope. Da mogućnosti prilagodimo prilikama koje su karakteristične za ovo područje i proširimo vidike. Naša istraživanja u svakom broju pokazuju jasnu, preciznu, i pre svega, istinitu sliku svake teme koju obrađuju. Na to smo posebno ponosni. I naravno, ponosni smo na svaku pohvalu i sugestiju ljudi koji nas čitaju. Jer vredimo onoliko koliko smo percipirani kao relevantan centar znanja od strane onih koji se ovim poslom bave. Naša želja je da olakšamo posao i pomognemo postojećim event profesionalcima, ali i onima koji će to postati. Za vas smo, u ovom jubilarnom izdanju, izabrali nekoliko tekstova koji su bili najčitaniji i napravili retrospektivu – Dobrim upitom do uspešnog događaja, Šta su to Incentive putovanja i Dobar tim je srećan tim. Uživajte! 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.