Budva je poslednjih godina postala veoma tražen kongresni grad. Aviokompanije iz cijelog
svijeta prepoznale su ovaj potencijal i stavile crnogorske aerodrome Tivat i Podgorica na mapu svojih letova, što je uticalo na to da Budva postane jedan od najatraktivnijih kongresnih gradova u Crnoj Gori.

Dokaz tome je i veliki događaj koji je bio organizovan u ovom gradu početkom aprila 2017. godine. Ovaj put Talas-M DMC imao je zadovoljstvo da organizuje konferenciju za RN banku (Renault Nissan Bank) iz Rusije za 220 ljudi. Učesnici su proveli tri dana u Crnoj Gori, kombinujući konferencijske obaveze sa istraživanjem znamenitosti primorskih gradova.

Domaćin događaja bio je hotel „Avala Resort and Villas“, a sam koncept konferencije bio je inovativan sa puno detalja na koje se obratila pažnja – specijalno za ovu priliku stigao je neobičan set stolica iz Milana. Vodeći se time da događaj dobija na vrijednosti ukoliko se uključi i kreativnost i pokrene mašta, poboljšana je interakcija između učesnika i govornika, uz korišćenje više rasvjete i ozvučenja kako bi sve prezentacije bile interaktvnije, a LED ekrani pomogli su u vizualnom smislu i stavili govornike u fokus.

Konferencija „Kreiranje budućnosti”
Konferencija „Kreiranje budućnosti”

Nakon ove konferencije, grupa je imala opuštajuću šetnju po jednom od najlepših gradova Boke Kotorske – Starom gradu Kotoru. Posle tradicionalnog obilaska grada, gde su učesnici bili u prilici da probaju različite vrste crnogorskih proizvoda i vide folklorne plesove, došlo je vrijeme za večeru na kojoj su servirana ukusna mediteranska jela.

Još jedna zanimljivost vezana za organizaciju ovog velikog događaja bila je transformacija restorana „Bruno“, u moderno dizajniran prostor, što je postignuto korišćenjem različitih vrsta rasvjete i specijalnim efektima. Ideja gala večere bila je da se gosti osjećaju kao da su došli na druženje, a ne na formalan događaj. Poseban ugođaj za goste bio je vatromet koji je organizovan na terasi s pogledom na Budvansku rivijeru. Slavilo se do kasno u noć uz zvuke poznatog ruskog benda, saksofonista i akrobata koji su zabavljali sve prisutne.

Svrha konferencije „Kreiranje budućnosti“ bila je da se Renault Nissan banka zahvali svojim zaposlenima i klijentima na uspješnoj godini. Da ih napune novom energijom, kreativnim idejama, da dobiju novo iskustvo i dođu do informacija koje će im pomoći da poboljšaju svoje performanse i kvaltet u radu kako bi nastavili sa ostvarivanjem vrhunskih rezultata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here