Budva je poslednjih godina postala veoma tražen kongresni grad. Aviokompanije iz cijelog
svijeta prepoznale su ovaj potencijal i stavile crnogorske aerodrome Tivat i Podgorica na mapu svojih letova, što je uticalo na to da Budva postane jedan od najatraktivnijih kongresnih gradova u Crnoj Gori.

Dokaz tome je i veliki događaj koji je bio organizovan u ovom gradu početkom aprila 2017. godine. Ovaj put Talas-M DMC imao je zadovoljstvo da organizuje konferenciju za RN banku (Renault Nissan Bank) iz Rusije za 220 ljudi. Učesnici su proveli tri dana u Crnoj Gori, kombinujući konferencijske obaveze sa istraživanjem znamenitosti primorskih gradova.

Domaćin događaja bio je hotel „Avala Resort and Villas“, a sam koncept konferencije bio je inovativan sa puno detalja na koje se obratila pažnja – specijalno za ovu priliku stigao je neobičan set stolica iz Milana. Vodeći se time da događaj dobija na vrijednosti ukoliko se uključi i kreativnost i pokrene mašta, poboljšana je interakcija između učesnika i govornika, uz korišćenje više rasvjete i ozvučenja kako bi sve prezentacije bile interaktvnije, a LED ekrani pomogli su u vizualnom smislu i stavili govornike u fokus.

Konferencija „Kreiranje budućnosti”
Konferencija „Kreiranje budućnosti”

Nakon ove konferencije, grupa je imala opuštajuću šetnju po jednom od najlepših gradova Boke Kotorske – Starom gradu Kotoru. Posle tradicionalnog obilaska grada, gde su učesnici bili u prilici da probaju različite vrste crnogorskih proizvoda i vide folklorne plesove, došlo je vrijeme za večeru na kojoj su servirana ukusna mediteranska jela.

Još jedna zanimljivost vezana za organizaciju ovog velikog događaja bila je transformacija restorana „Bruno“, u moderno dizajniran prostor, što je postignuto korišćenjem različitih vrsta rasvjete i specijalnim efektima. Ideja gala večere bila je da se gosti osjećaju kao da su došli na druženje, a ne na formalan događaj. Poseban ugođaj za goste bio je vatromet koji je organizovan na terasi s pogledom na Budvansku rivijeru. Slavilo se do kasno u noć uz zvuke poznatog ruskog benda, saksofonista i akrobata koji su zabavljali sve prisutne.

Svrha konferencije „Kreiranje budućnosti“ bila je da se Renault Nissan banka zahvali svojim zaposlenima i klijentima na uspješnoj godini. Da ih napune novom energijom, kreativnim idejama, da dobiju novo iskustvo i dođu do informacija koje će im pomoći da poboljšaju svoje performanse i kvaltet u radu kako bi nastavili sa ostvarivanjem vrhunskih rezultata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.