Galenika a.d. – Tradicija dobrog kvaliteta

0
4218

Kada pred sobom imate kompaniju koja uspešno traje 67 godina, a na zadovoljstvo potrošača svojih proizvoda i poslovnih prijatelja sa kojima sarađuje, kompaniju koja je nastala u prvoj polovini prošlog veka, a radila, stvarala i rasla u vremenu opšteg razvoja i neverovatnih tehnoloških inovacija koje su umnogome izmenile sliku sveta i uvek, kao što je to slučaj i danas, bila jaka i moderna, morate ispunjavati vrlo visoke i rigorozne uslove po pitanju kvaliteta, efikasnosti i sigurnosti kako biste joj bili ravnopravan partner i kako biste ostvarili dugogodišnju i uspešnu saradnju. Stoga, najstarija i najveća srpska farmaceutska kompanija, Galenika, kada organizuje okupljanja, s razlogom, ima visoke kriterijume.

Odsek za odnose sa javnošću u Galenici predstavlja vrlo značajan deo funkcionisanja čitavog sistema. Sve urađeno i postignuto ne bi imalo istu vrednost da nema nas koji se trudimo da opštoj i sručnoj javnosti predstavimo sve što smo postigli, objasnimo zbog čega nešto nismo i damo precizan odgovor kada će se to desiti.

S obzirom na prirodu posla predstavnici sedme sile su naši najveći saveznici i partneri. Kao kompanija koja je poznata po negovanju dobrih partnerskih odnosa, naše prijatelje iz sveta novinarstva tradicionalno pozivamo na druženja u beogradskom hotelu Prestige. Želeći da se pokažemo kao dobri domaćini koji nude vrhunsku uslugu, najukusniju hranu, sjajan ambijent, koji, što je najvažnije, po opremljenosti i kapacitetima zadovoljava našu radno-zabavnu funkciju druženja, najčešća druženja organizujemo u ovom hotelu.

Ukratko ću predstaviti šta je potrebno da određeni hotel bude naš izbor za organizaciju događaja. Dobra preporuka za hotel od vrlo ozbiljnih ljudi iz sveta hotelijerstva, kao i naših poslovnih partnera koji su već koristili njihove usluge. Profesionalni i elokvetni menadžeri prodaje koji predstavljaju hotel, daju odlične uslove i omogućavaju sve traženo. Zatim, bitna nam je lokacija hotela, da bude blizu Novog Beograda, ali i centra grada, s obzirom da imamo goste i iz jednog i iz drugog dela grada. Radni prostor se podrazumeva da bude opremljen svom traženom opremom, a sadržaji hotela, kao što je prijatan, moderan restoran sa domaćinskom atmosferom i tradicijom, su neophodni, kako bi utisak i provedeno vreme naših saradnika, poslovnih partnera i klijenata bio opuštajući i nezaboravan.

Bojana Janković, Šef odseka za odnose sa javnošću u kompaniji Galenika a.d.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.