Kongresni hotel Galleria**** – NAJSAVREMENIJI WELLNESS CENTAR U SRBIJI

0
5405
Hotel Galleria 02

Hotel Galleria 01Kongresni hotel Galleria se nalazi u samom centru Subotice, najsevernijem gradu u Srbiji, i neposrednoj blizini jezera Palić, što ga čini odličnim domaćinom kako za individualne posete tako i za organizaciju poslovnih skupova. Takođe, od evropskih metropola i aerodroma u Beogradu i Budimpešti hotel je udaljen manje od dva sata vožnje.

Smeštaj u hotelu Galleria je struktuiran tako da može ponuditi ukupno 90 smeštajnih jedinica. A od toga je 78 dvokrevetnih soba, 10 apartmana od čega 7 klasičnih i 3 delux apartmana (Predsednički, Kraljevski i Mladenački) i 2 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom.

Jedinstvenost hotela Galleria se ogleda i u prelepom ambijentu centralnog Atrijuma koji spaja poslovni, šoping i hotelski deo u jednu celinu. Namenjen je za događaje i dešavanja otvorenog tipa sa površinom 1.300 m2 i visinom 25 m i kao takav predstavlja pravu lokaciju u Subotici za okupljanja, organiziju najsvečanijih skupova u jedinstvenom ambijentu i lepa druženja.

Konferencijske sale hotela Galleria obuhvataju površinu od 60m2 do 570m2, i svih 7 sala je potpuno  klimatizovano i opremljeno kompletnom savremenom tehničkom opremom.

Kongresni hotel Galleria raspolaže i sa nekoliko ugostiteljskih kapaciteta. Hotel Galleria 02Često je hotel Galleria pravi izbor za organizaciju poslovnih svečanosti i proslava jer u svojim kapacitetima ima Balsku salu kapaciteta cca 400 osoba. Balska sala je jedna od najlepših i najvećih sala ove vrste u Vojvodini. Pored Balske sale, Restoran Panorama je takođe na raspolaganju gostima za manje skupove do 200 osoba. Ono što krasi Restoran Panorama je pogled sa 5. sprata hotela koji predstavlja celu Suboticu iz posebnog ugla.

Najsavremeniji Wellness centar u Srbiji

Osetite mir i relaksirajte um i telo u jednom od najsavremenijih Wellness centara u regionu. Galleria Wellness centar se prostire na 1.600 kvadratnih metara, sa brojnim sadržajima i to ga čini najmodernijim Wellness centrom u Srbiji.

Ono što gostima Galleria Wellness centar može ponuditi su finske saune, turska kupatila, Kneipp vodena terapija, Slana soba, Tepidariumi, Relax zona, VIP wellness, Hidromasažne kade, vrhunski program masaža i tretmana tela, kapsula zdravlja i još mnogo toga.

Hotel Galleria 03Galleria Wellness centar raspolaže sa dve potpuno nezavisne VIP wellness zone. VIP wellness je predviđen za 1 do 4 osobe i pruža intimnost gostima. Bilo da želite da provedete vreme samo sa Vama dragom osobom, Vašom porodicom ili sa užim krugom ljudi, u VIP wellness-u su Vam na raspolaganju finska sauna, tursko kupatilo, hladan tuš, tepidariumi, kneipp kadice kao i tuš kabina sa odvojenim toaletom.

S obzirom da kongresni hotel Galleria raspolaže sa prostorijama koje mogu da se adaptiraju za najzahtevnije team building aktivnosti, Galleria Wellness centar je tu da upotpuni timska putovanja.

www.galleria-center.com/wellness

Hotel Galleria****, Subotica, Srbija

Tel: +381 24 647111

www.galleria-center.com

facebook.com/hotel.galleria

Prilikom studijskog putovana u organizaciji Turističke organizacije grada Subotice i pod pokroviteljstvom hotela Galleria, predstavnici profesionalnih agencija i media su imali prilike da se upoznaju sa sadržajima hotela i uživaju u Galleria Wellness centru.

Gosti koji su imali priliku da posete Hotel Galleria**** kažu:

„Dopada mi se arhitektura hotela i smatram da je jedinstven u ovom delu zemlje. Naročito mi se sviđa atrijum hotela kao i restoran na 6. spratu sa pogledom na grad. Osoblje je veoma ljubazno kako u samom hotelu tako i u wellness centru koji je i premašio moja očekivanja zbog sadržaja koje pruža. Preporučio bih svima da obavezno posete hotel Galleria, jer pored poslovnih okupljanja zbog izuzetnih kongresnih kapaciteta pruža mogućnost za ugodan wellness vikend sa voljenom osobom.” – Dejan Kosanović, Mediabrands.

„Od svih kongresnih hotela bih sa zadovoljstvom izdvojila Hotel Galleriu 4* u Subotici, sa kojim sarađujem od otvaranja, koji ima sve predispozicije i uslove za uspešno održavanje bilo kog većeg skupa, a takođe i manjeg. Za mene je to najbolji objekat – kongresni hotel u regionu, koji ima harizmu, a to je jedinstvo glamura i stila, uspešan spoj prošlosti  i sadašnjosti, veliki broj sala većih i manjih različitih struktura, koje su maksimalno tehnički opremljene, profesionalnost i ljubaznost kolega, maksimalno razumevanje sa gostima, čiji zahtevi se uvek uvažavaju… ”- Svetlana Jočić, Celebrina Travel.

www.galleria-center.com/reference

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.