EURES TIM – VAŠ SIGURAN PARTNER

David Kušanić, Brand Manager na području Adriatic Regije u Renaultu

0
4415
EURES-TIM_01

EURES-TIM_01Nakon održanog događaja smo imali prilike da razgovaramo sa glavnim voditeljem projekta od strane Renaulta, g-dinom Davidom Kušanićem, Brend menadžerom na području Adriatic Regije u Renaultu.

1. Agencija Eures-tim je odabrana za celokupnu logistiku ovog zahtevnog događaja. Zbog čega ste se odlučili baš za nju?

Agencija Eures-tim je naš dugogodišnji suradnik u organizaciji velike većine evenata, od školovanja naše prodajno-servisne mreže, konferencija za novinare, itd. Prilikom te višegodišnje suradnje iskazali su se kao vrlo pouzdan partner koji svojim organizacijskim i logističkim sposobnostima, nas kao klijenta, u potpunosti čini sigurnim u kvalitetu izvedbe i realizacije.

Upravo zbog tako odgovornog i profesionalnog odnosa  prema svim projektima te najvišoj razini izvedbe, odlučili smo da upravo oni budu glavni realizator ovog nama najbitnijeg projekta.

2.  Da li je agencija ispunila Vaša očekivanja?

Apsolutno! Radi se o izuzetno velikom i zahtjevnom projektu koji je obuhvaćao velik broj uzvanika iz svih zemalja teritorija Adriatic. Od djelatnika prodajno-servisne mreže Renault pa do konferencije za novinare koju smo po prvi puta organizirali na način da smo novinare iz svih zemalja pozvali na jedan jedinstveni događaj.

Sve to se odvijalo u jednom tjednu i bila je potrebna velika pažnja kako bi svaki detalj bio savršen i na svome mjestu. Eures-tim je kao i uvijek do sada, pokazao da čak i toliko zahtjevan projekt mogu odraditi na najvišem nivou te da naša očekivanja, koja su bila prilično visoka s obzirom na važnost Novog Clia, u potpunosti ostvari bez ijedne zamjerke. To smo očekivali a Eures-tim je to beskompromisno i ostvario!

3. S obzirom da je ovaj događaj obuhvatao edukacije, konvenciju iEURES-TIM_02 press konferenciju, u čemu je agencija po Vama pokazala najviše svoju profesionalnost i po čemu se najviše isticala?

Na događanju ovog tipa gdje je izrazito velika fluktuacija ljudi, organizacija testnih vožnji, organizacija F&B usluga, smještaja i prijevoza, bitno je da sve prolazi tekuće i bez problema.

U takvim situacijama bitno je znati da imate ljude iz agencije na koje se u potpunosti možete osloniti jer oni razmišljaju o svim potencijalnim situacijama koje mogu niknuti te su uvijek korak ispred potencijalnog problema. Upravo takav pristup ima Eures-tim na svim događanjima na kojima surađujem s njima a od nevjerojatne važnosti mi je posebno bio na ovom projektu. U jednom danu odvijala su se dva događanja na dvije lokacije.

Školovanje mreže na jednoj i večernja  konvencija na drugoj lokaciji i tako 3 dana zaredom, nakon čega je slijedio press event. Svijest o tome da znam da je svaki organizacijski detalj pokriven te da je i prevencija za eventualne nenadane situacije spremna, meni je bila najbitnija. Za njih i nenadane situacije nisu nenadane.

4.  Sada kada je projekat iza Vas, čega se rado sećate?

Iskreno, na ovom projektu smo radili doista dugo vremena i mnoštvo je situacija koje su mi ostale urezane u sjećanje, ali bi izdvojio ipak onaj prvi osjećaj kada je sve krenulo i nakon toliko vremena, rada i truda konačno je zaživjelo događanje i taj osjećaj je nevjerojatan. Odmah nakon njega slijedi onaj pozitivan osjećaj kada sve završi i kad vidiš da su svi uzvanici bili izrazito zadovoljni, što je ujedno i najbolja nagrada.

Zahvaljujući Eures-timu, na ovom projektu je to zadovoljstvo još veće jer je cijeli tjedan izgledao besprijekorno!

N.K.

SHARE
Prethodni tekstDubrovnik Travel na sajmu AIME
Sledeći tekst22. Međunarodna turistička berza i sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo – METUBES 2013
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.