Dobrodošli u Punta Skala Resort, Hrvatska

Za vrtoglavi uspeh vašeg događaja!

0
2804

Dobrodošli u Falkensteiner Resort Punta Skala – savršenu lokaciju za sastanke i događaje!

Kombinujte posao i slobodno vreme u savršenom mediteranskom okruženju i budite dovoljno blizu glavnim evropskim centrima, ali istovremeno i udaljeni od turističke vreve.

  • 3 hotela
  • 8 sala za događaje
  • NOVO – jedna od dvorana najvećeg kapaciteta

Kongresni centar u Hotel & SPA Iadera *****, sa svojih sedam inovativno opremljenih sala koje se mogu kombinovati, predstavlja odlično multifunkcionalno mesto gde ćete pronaći sve što je potrebno za organizaciju manjih sastanaka i/ili velikih događaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu, sa odvojenim ulazom, recepcijom sa garderobom, predvorjem i poslovnim centrom, kongresni centar je posebna poslovna celina koja svojim učesnicima obezbeđuje mir potreban za sve vrste događaja. Uz to, imamo važne vesti za event planere za maj 2020. godine!

Nova sala za događaje VENTUS otvara se u maju

Deo novog, modernog, sportskog i zabavnog centra Fortis club, koji će biti otvoren u maju ove godine, biće multifunkcionalna konferencijska sala VENTUS za 470 osoba. Sa modernom tehničkom opremom, udobnim sedištima, dnevnom svetlošću i širokom lepezom usluga koje se nude, kao i kvalitetnom podrškom hotelskog tima (od planiranja do implementacije), odličan je izbor za organizaciju poslovnih ali i drugih tipova događaja.

Činjenice poput toga da se radi o jednoj od najvećih sala za korporativne i poslovne događaje u Dalmaciji, kao i atraktivna lokacija, moderni sadržaji, fleksibilni prostori sa višetrukom upotrebom opremljeni modernom tehnologijom u kombinaciji sa on-site smeštajem, spa i wellness centrom, gastronomskim i zabavnim sadržajima, doprineće nezaboravnom iskustvu i uspešnosti vašeg događaja.

Bilo da planirate predstavljanje novog modela automobila, organizujete međunarodnu konferenciju, tim bilding, seminar, poslovnu radionicu ili promociju novog proizvoda, tim Punta Skala Resort-a vam stoji na usluzi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.