Hotel Zlatibor Mona – Odličan izbor za organizaciju događaja

0
2622

Da li ste znali da je tokom 2019. godine u hotelu Zlatibor Mona boravilo 200 poslovnih grupa?

Iste godine u spomenutom hotelu organizovano je 50 tim bilding programa, a broj noćenja, kako domaćih, tako i inostranih poslovnih grupa, iznosio je čak 76.585. Nema sumnje da je hotel Zlatibor Mona veoma značajan akter u razvoju MICE turizma u Srbiji, što navedene brojke i te kako potvrđuju.

U okviru hotela nalazi se kongresni centar Koledo, kapaciteta do 500 osoba, kojeg odlikuju velika multifunkcionalnost, mogućnost deljenja u nezavisne celine i prilagođavanje različitim tipovima događaja. Opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i brzim internetom, a prozori od poda do plafona pružaju puno dnevne svetlosti i omogućavaju prijatan i produktivan rad.

Pored toga što predstavlja odličan izbor za organizovanje brojnih poslovnih događaja, hotel Zlatibor Mona se ističe i po jedinstvenom pristupu kad je reč o tim bilding programima. Među aktivnostima u kojima se vaš tim može oprobati su vožnja kvadova, streličarstvo, rafting Tarom, splavarenje Drinom, paintball, jahanje konja.

Hotel Zlatibor Mona smešten je u samom centru jedne od naših najlepših planina, a godinama unazad poznat je po svojoj vrhunskoj usluzi. Kategorisan je sa 4 zvezdice, a gostima je na raspolaganju 120 soba i apartamana. U okviru hotela su i dva restorana, bar, wellness centar i igraonica za decu.

Direktor prodaje kompanije Mona Hotel Management Petar Platiša ističe da se način organizovanja tim bilding programa u hotelu Zlatibor Mona pokazao kao veoma uspešan jer se u potpunosti prilagođavaju klijentima i njihovim potrebama – „Pored već formiranih paketa kreiramo i jedinstvene tailor-made tim bilding pakete. Ono što je naša ključna prednost je one-stop-shop koncept – sve hotelske i vanhotelske aktivnosti klijenti dogovaraju sa nama i našim osobljem. Na ovaj način omogućavamo da logistika bude laka, a našim klijentima isporučujemo fantastično tim bilding iskustvo!“

Pored isticanja uspeha prethodne poslovne godine, u kojoj je okupiranost hotelskih kapaciteta iznosila čak 79,91%, a učešće MICE segmenta bilo na zavidnom nivou, iz hotela prognoziraju da će 2020. godina, kada je reč ovoj vrsti turizma, biti još bolja. Među razlozima koji će doprineti odličnim poslovnim rezultatima je realizacija najnovijeg projekta kompanije Mona Hotel Management – otvaranje hotela Mona Plaza u Beogradu.

Na taj način formirana je odlična cross-selling platforma, jer sada korporativnim klijentima pored saradnje u Beogradu kompanija može biti partner i za incentive aktivnosti van Beograda. Poboljšanje putne infrastrukutre takođe će otvoriti vrata ka novim tržištima, a velike mogućnosti pružiće i razvoj Loyality programa koji će kompanijama – članicama omogućiti benefite u hotelima u okviru Mona Hotel Management grupacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.