DT Croatia & DT Slovenia aktivni su na području cijele Hrvatske i Slovenije više od 20 godina kao regionalni DMC, a urede koje uspiješno vode lokalni profesionalci postoje u Dubrovniku, Zagrebu, Splitu, Portorožu i Ljubljani.

Partnerstvo u Sloveniji je uspješno već dugi niz godina, a upravo su nju prvi ‘’izgrađivali’’ kao MICE destinaciju zahvaljujući know how-u koji imaju, čak i prije nego što je postojala međunarodna suradnja i Slovenija uopće prepoznata kao MICE destinacija. DT je prepoznat kao siguran i pouzdan partner u organizaciji međunarodnih insentive putovanja, korporativnih događaja, sastanaka i konferencija na području Hrvatske i Slovenije.

„U DT-u su vlasnici direktno uključeni u operativno poslovanje tvrtke i uz profesionalne lokalne teamove možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata čiji standardi su visoki. Klijenti posebno cijene posvećenost DT članova svakom detalju u projektima, zaštitu njihovih interesa, kao i fokusiranje na krajnji cilj. U DT-u standard postavljamo visoko,
istovremeno vodeći računa o realnim mogućnostima, a na tome svakodnevno rade kako vlasnici, tako i svi članovi dinamičnog DT teama’’, izjavio je Daniel Marušić, DT CEO & Predsjednik. Uz to, DT je član međunarodne asocijacije EUROMIC koja od 1970. okuplja samo vodeće DMC agencije – iz svake države može biti samo po jedan član – a kriteriji po kojima se agencije biraju su vrlo zahtjevni.

MICE segment je primarna djelatnost za DT te je ovaj DMC uradio mnogo za unaprijeđenje razvoja MICE industrije u regiji i i dalje nastavlja da svakodnevno ulaže u inovacije i kvalitet usluge. Dokaz tome, pored zadovoljstva klijenata, su i brojne nagrade dodeljene zadnjih godina za najuspješniju tvrtku na lokalnom i globalnom nivou. „Sigurnost poslovanja sa DT je svakom garantirana kroz najmoderniji i unaprijeđen ISO standard poslovanja ISO 9001:2015, a međunarodni financijski analitičari nam godinama unazad dodeljuju bonitetnu
ocijenu AAA’’, naglašava Daniel.

Hrvatska obala slovi za jednu od najljepših pa je, između ostalih, to jedan od razloga zbog kojih je broj korporativnih krstarenja na Jadranu u porastu. DT se posebno posvetio razvoju te usluge, te napravio odličan spoj užitka i posla.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.