IMEX America slavi kreativnost i radoznalost

Mašta – glavna tema za IMEX 2019

0
2045

Naslovna tema ovogodišnjeg IMEX sajma je mašta, koja prožima sve sadržaje na ovom okupljanju i donosi niz uzbudljivih novih iskustava, izlagača i edukativnih događaja.

Generalna direktorka IMEX grupe Carina Bauer objašnjava: „Mašta je lepak koji drži naše događaje – pobuđivanje kreativnosti tokom celog procesa organizacije s ciljem privlačenja učesnika iznova i iznova.“ „Nadamo se da ćemo istraživanjem različitih aspekata mašte otvoriti prostor za sve u globalnoj kongresnoj industriji da postanu kreativniji, da preispituju pretpostavke u svetlu doba promena u kom živimo i da ostvaruju pozitivniji uticaj kad god je to moguće.“ IMEX tim je fokusiran na tri osnovna aspekta mašte u okviru naslovne teme za 2019. godinu:

Transformacija i saradnja

Partnerstvo može da ima zaista veliku moć. IMEX podstiče profesionalne organizatore događaja da razmisle o načinima saradnje – umesto takmičenja – s drugim organizacijama, kao i posledičnim prednostima. U okviru industrije događaja i podsticajnih putovanja, avio-kompanije, hotelske grupacije, dizajneri, kompanije u lancu snabdevanja, univerziteti, programeri, arhitekte, pa čak i cele države, a naročito gradovi, sarađuju i na taj način transformišu poslovne modele, korisničke servise i iskustva sa događaja.

Različitost i inkluzija

Kao međunarodna organizacija sa zadatkom da poveže ljude širom sveta, IMEX slavi različitost i putem svoje ovogodišnje naslovne teme želi da organizatori događaja prihvate inkluzivnost. Jedini cilj IMEX sajma je da ujedini i unapredi kongresnu industriju tako što
povezuje sve profile ljudi i okuplja ih kako bi formirali čvrste veze.

Održivost

Održivost je i dalje na vrhu liste prioriteta jer sve više kompanija prepoznaje važnost pitanja kao što su klimatske promene, razvoj zajednice i sve ugroženiji prirodni resursi. Ovo pitanje je sastavni deo IMEX poslovne strategije još od osnivanja kompanije 2003., a rezultati se mere na osnovu industrijskih standarda koji uključuju APEX/ASTM standarde za ekološki održive događaje. IMEX nastoji da podstakne svež pristup „zelenijim″ sastancima i događajima i ohrabri organizatore da zahtevaju promene. „Zeleni″ materijali, izbor namirnica, dobavljači i još mnogo toga sada su ne samo održivi, već i izrazito poželjni. IMEX tim veruje da izgovori više ne postoje, a da će naročito mlađe generacije posvetiti svoju pažnju i uložiti materijalna sredstva da bi zaštitili planetu.

IMEX America održaće se od 10 – 12. septembra 2019. godine. Registracija je besplatna za sve one koji rade u industriji događaja i podsticajnih putovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.