Najveća kompanija za menadžment destinacije (DMC) u Hrvatskoj i regionu, Atlas DMC, sa tradicijom od davne 1923. godine, neprekidno radi na promociji Hrvatske i njene prestonice.

Atlas DMC kreira široku paletu usluga, programa i proizvoda koji ispunjavaju zahteve pojedinačnih, grupnih i korporativnih klijenata. Poseban akcenat je stavljen na grad Zagreb.

Mirjana ŠutićU septembru 2014. godine smo o Zagrebu kao lokaciji za organizaciju evenata, razgovarali sa g-đom Mirjanom Šutić, voditeljicom MICE odjela agencije Atlas DMC.

1. Šta posebno izdvaja Zagreb u odnosu na ostale lokacije?

Iako je Zagreb poslovni centar Hrvatske, te samim time generira mnoga poslovna događanja, ono što Hrvatsku metropolu čini posebnom jesu nebrojene kulturno-povijesne lokacije za spektakularne evente, izvrsna geografska pozicija i dobra prometna povezanost, zavidna sigurnost življenja i boravka, relativno bogata lepeza događanja tijekom cijele godine i kvalitetna hotelsko-ugostiteljska ponuda.
U odnosu na druge svjetske metropole, Zagreb zbog svoje veličine i tople atmosfere uživa ugled malog udobnog grada sa mnoštvom zbivanja i dobrim domaćinima, u koji se naši strani klijenti osobito rado vraćaju.

2. Možete li nam izdvojiti ponudu Zagreba koju gosti ocenjuju kao najbolju?

Naši gosti pored posla kao primarnog motiva boravka u Zagrebu, najviše uživaju u tematskim razgledima grada, bilo da se radi o ambijentalnom noćnom razgledu, nešto aktivnijem upoznavanju sa posebnostima Zagreba na segwayu ili vođenom razgledu iz karakterističnog plavog tramvaja zakupljenog samo za njihovu grupu.

Svim gostima nastojimo pružiti što autentičnije iskustvo boravka u Hrvatskoj, te nailazimo na iznimno pozitivne reakcije kada program uključuje aktivno sudjelovanje posjetitelja u kuhanju tradicionalne hrane, ili razgovoru sa poznatim Zagrepčanima koje angažiramo sukladno interesu grupe i temi skupa.
Kada se naši talentirani mladi glazbenici, primjerice, angažiraju za nastup u prostoru muzeja ili atriju jednog od vrhunskih Zagrebačkih restorana, našim klijentima prenosimo snažnu pamtljivu emociju i slavimo snagu male zemlje s nepokolebljivom energijom.

ATLAS DMC, Zagreb3. Atlas DMC u septembru organizuje Kongres za najveću farmaceutsku kompaniju iz Tunisa. Možete li nam reći nešto više o predstojećem događaju?

Ponosni smo što je ugledna farmaceutska tvrtka izabrala Zagreb i Atlas DMC za svog domaćina na ovom kongresu koji će u potpunosti biti obojen hrvatskim bojama.

O tome da je Zagreb osvježenje na mapi kongresnih destinacija svjedoči činjenica da je navedeni klijent, koji je dosad organizirao brojna događanja u skoro svim europskim metropolama, poslije inspekcijskog putovanja prihvatio sve naše prijedloge za dodatne aktivnosti, i bio izrazito impresioniran gostoprimstvom, standardom (osobito pri ispunjenju zahtjeva za Halal prehranom) i ponudom Zagreba i okolice.

Osim radnog dijela u jednom od Zagrebačkih hotela s pet zvjezdica, sudionike očekuje bogat program u sklopu kojega će posjetiti Varaždin i Samobor, degustirati najbolje specijalitete ovoga kraja, te uživati u folklornom nastupu jednog od naših kulturno umjetničkih društava, tamburaša i vrhunskih hrvatskih violonista i pijanista.

Posebna pozornost posvećena je predstavljanju izvorne hrvatske baštine i kulture, na visokom nivou koji zahtijeva skup liječnika ugledne farmaceutske tvrtke.

Glavni kolodvor, Zagreb4. Možete li nam reći planove ili neke nove ponude koje spremate za jesenju kongresnu sezonu u Zagrebu?

U suradnji sa strateškim partnerima, širokoj mreži naših sadašnjih i potencijalnih klijenata kontinuirano nudimo posebne akcije u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj.
Uglavnom su to kongresni paketi koji ciljano adresiraju skupine klijenata sukladno njihovom interesu i dosadašnjim aktivnostima. Upravo smo u pripremi čitavog spektra
team building aktivnosti koje se baziraju na dobrotvornim akcijama kolektiva tvrtki.

Umjesto čiste zabave, ovim programima, u suradnji sa lokalnim ustanovama, omogućujemo djelatnicima tvrtki da učine dobro djelo i ostave svoj trag u životima najpotrebnijih.

Nadamo se da ćemo ovaj trend nastaviti i u svim drugim destinacijama diljem Hrvatske.

„Hvala najlepše na pokazanoj kreativnosti i pozitivnoj energiji. Reč „nemoguće“ jednostavno ne postoji u vašem rečniku! Ostajte zdravo i nadamo se da ćemo uskoro ponovo sarađivati!“

Nadja, Nestle


„Želeo bih da ti se zahvalim na ukazanoj prilici da se upoznam sa tobom u Zagrebu i na aktivnom učešću u organizaciji kongresa.
Naš kongres generalnih sekretara je doživeo pravi uspeh i siguran sam da su učesnici otišli iz Hrvatske sa predivnim uspomenama na dobro organizovani događaj na izvanrednoj lokaciji. Uveren sam da će mnogi od njih ponovo doći.

Želim da izrazim i ličnu zahvalnost na ukazanoj prilici da sarađujem sa tobom u organizaciji našeg kongresa. Sve je teklo glatko i nije bilo nikakvih problema u našoj saradnji. Nadam se da ćemo biti u prilici da se ponovo sastanemo i neću oklevati da te posetim ako se ukaže mogućnost za događaj u Hrvatskoj.“

Sve najbolje,
Jan, Brewers of Europe

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.