4. Agile Serbia Konferencija

0
2151

Četvrta Agile Serbia Konferencija će se održati 12. juna 2019. godine u Madlenianumu, u Beogradu. Agilnost se do sada najviše vezivala za IT sferu i kompanije za razvoj softvera.

Međutim, moto “Agile, In&Beyond IT”, kao i sadržaj ovogodišnje konferencije, govore da ne postoje granice u primeni agilnosti i da ona može da bude podjednako dobro rešenje u praksi, bilo da se bavite projektnim menadžmentom, bankarstvom, finansijama itd.

Agile Serbia Konferencija predstavlja najveći događaj na temu Agilnog pristupa razvoju proizvoda u SEE regionu. Prošlogodišnju konferenciju posetilo je preko 500 učesnika iz 12 evropskih zemalja. Ovaj podatak svrstao je Agile Serbia Konferenciju u evropski brend, prepoznatljiv posebno u IT industriji, u kojoj je primena Agilnih metodologija najzastupljenija.

Zvezda ovogodišnje konferencije je tvorac i kreator Scrum-a, najpopularnijeg Agilnog framework-a na svetu – Džef Saterlend (Jeff Sutherland). Džef je i jedan od kreatora Agilnog pristupa, potpisnik Agilnog Manifesta iz 2001. godine i autor najpopularnije Scrum knjige „Scrum: Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena“, dostupne i na srpskom jeziku.

Organizatori za ovu godinu najavljuju predavanja i diskusije na tri scene, Agile Coaching Corner i BIZ Corner. Pored Džefa, na konferenciji se očekuje oko 15 govornika iz inostranstva i zemlje, svetski eksperti iz oblasti primene Agilnih metodologija na projektima, u timovima za razvoj softvera, kao i u biznis timovima. Takođe, planirano je i održavanje različitih diskusija, stručnih radionica, razgovora sa Agilnim ekspertima iz Agile Serbia Coaching Club-a, atraktivne aktivacije i bezbroj šansi za networking i razvoj.

Obezbedite svoje mesto na Agile Serbia Konferenciji 2019 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs, na kome možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi. Budite agilni – prijavite se na vreme!

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.