2. Kongres kirurške onkologije

0
438

Najistaknutiji stručnjaci iz područja onkologije su stigli u Vodice kako bi razmijenili iskustva o uspješnom liječenju malignih bolesti.

Hotel Olympia Sky u Vodicama još jednom dokazuju kvalitetu svoje kongresne ponude: od 14 – 16.03.2019. se održava 2. Kongres kirurške ontologije i 1. Stručni skup Hrvatskog društva operacijskih sestara Hrvatske i medicinskih sestara kirurške onkologije.

Organizatori Kongresa su KBC Sestre milosrdnice, Klinika za kirurgiju, Klinika za tumore Zagreb, Hrvatsko društvo za internističku onkologiju i Hrvatsko društvo za kiruršku onkologiju pri hrvatskom kirurškom društvu.

U okviru programa kongresa biti će predstavljene tri tematske cjeline suvremene onkologije te će biti prikazan multidisciplinarni pristup liječenja tumora glave i vrata, kirurške i ginekološke onkologije. U okviru kirurške onkologije bit će prikazana multidisciplinarna liječenja: karcinoma gušterače, karcinoma dojke, kolorektalnog karcinoma, sarkoma mekih tkiva, melanoma. U okviru ginekološke ontologije bit će prikazano multidisciplinarno liječenje raka jajnika.

Neki od predavača su Ante Ćorušić, Drago Prgomet, Danko Velimir Vrdoljak te mnogobrojni stručnjaci koji su dali svoj doprinos na području medicine.

Ovo je još jedan u nizu velikih događanja koji se održavaju u hotelima Olympia. Odlični rezultati svakako su ishod kontinuiranih ulaganja u podizanje kvalitete u kongresnom segmentu koji zajedno sa stručnim osobljem postavlja visoke standarde u regiji i šire, bilo da su u pitanju veliki kongresi koji okupljaju tisuće sudionika ili pak manji sastanci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.