Oglašavanje

SEEbtm magazine logo

SPECIJALIZOVANI ČASOPIS ZA POSLOVNA PUTOVANJA I KONGRESNI TURIZAM JUGOISTOČNE EVROPE

Uđite u svet poslovnih putovanja, seminara i kongresa!


>>> Download MediaKit

SEE Business Travel & Meetings Magazine je nastao kao potreba razvoja i ujedinjavanja kongresne industrije regiona, svih njenih učesnika, uključujući podjednako organizatore dogadjaja odnosno kupce, sa jedne strane, i hotele, kongresne centre, profesionalne agencije i ostale pružaoce usluga, odnosno ponudjače, sa druge strane.

Za razvoj kongresne industrije i realizaciju uspešnih susreta, neophodna je permanentna edukacija, profesionalnost, saradnja, međusobno razumevanje i poznavanje svih njenih učesnika, kupaca i ponuđača.

Magazin SEE Business Travel & Meetings je edukativno informativnog karaktera, i ima za cilj da približi čitaocima oblast kongresnog i poslovnog turizma, problematiku organizacije specijalnih dogadjaja, kongresne kapacitete, novosti, trendove…

Namenjen je poslovnim ljudima koje se skoro svakodnevno susreću sa potrebom poslovnih putovanja, ali i organizovanja individualnih poslovnih sastanaka, upravnih odbora, seminara, proslava, pa sve do konferencija i kongresa.

Magazin SEEbtm je regionalan, i to, za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, sam časopis je dvojezičan (jedna verzija na jeziku našeg govornog područja + engleska verzija).

TIRAŽ I PERIODIČNOST
Časopis izlazi 4 puta godišnje, tiraž 3000 primeraka po izdanju
+ digitalno izdanje časopisa

DISTRIBUCIJA
Malim, srednjim i velikim kompanijama, nevladinim organizacijama, ministarstvima, državnim institucijama, ambasadama, hotelima, kongresnim centrima, profesionalnim agencijama, Fakultetima i školama povezanim sa turizmom…