U Novom Sadu održana 10. MEKST konferencija

0
599

U Kongresnom centru Master. 02. decembra 2023. godine je održana jubilarna Međunarodna konferencija posvećena turizmu, hotelijerstvu i marketingu – MEKST. Konferencija je okupila više od 800 učesnika iz 15 zemalja Evrope.

Osnovni motiv održavanja ovog velikog događaja, koji se odvijao u nekoliko sesija su, sticanje novih znanja od renomiranih domaćih i stranih stručnjaka, umrežavanje, razmena iskustava i druženje.

Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Aleksandar Sofić, istakao je da su konferencije ovog tipa značajne prilike za sticanje novih iskustava i umrežavanje mladih, kako bi nadogradili svoje obrazovanje i u svoje buduće poslovne poduhvate uneli nove perspektive, koje ne mogu dobiti tokom formalnog obrazovanja.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević, izrazio je zadovoljstvo što konferencija MEKST slavi jubilej u danima kada Novosadski sajam obeležava stotu godinu postojanja, i dok je u toku 54. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu.

U okviru prve sesije, predavač Dejan Pejčinović, generalni menadžer rizorta „Fruške Terme“ govorio je na temu – Iskustvo gosta i kako ga učiniti zuzetnim: „Iskustvo gosta počinje mnogo pre nego što oni dođu kod nas, dakle, to je bilo koja interakcija koja povezuje gosta i hotel.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.