Zepter hotel Vrnjačka Banja – Skladan spoj starog i novog

0
862

Jedinstvena banja Srbije, popularna u narodu kao Kraljica banjskog turizma, bogatija je za još jedan impozantni hotel. Nekadašnji hotel Zvezda, biser banjske Promenade, sada sija pod imenom Zepter hotel Vrnjačka Banja.

Hotel jedinstvenog eksterijera, zakonom zaštićenog kao istorijski spomenik, skladan je spoj starog i novog dela. Zepter hotel raspolaže sa 120 visoko rangiranih soba i četiri apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, letnju terasu sa pogledom na Promenadu, u kojoj gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Hrana se priprema na jedinstveni Zepter način u Zepter posuđu za zdrav i dug život. Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom (temperature od 24-27°C) i đakuzijem (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana, centar za masažu, Zepter Bioptron centar i sauna.
Zepter hotel Vrnjačka Banja je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Kongresna sala (Conference Hall) i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Pored aktivnosti zatvorenog tipa hotel organizuje i aktivnosti na otvorenom kao što su: pešačke ture, biciklističke ture, trčanje, vežbe u parku…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.