Hotel Zepter Drina Bajina Bašta i Vila Drina

U skladu sa prirodom

0
3101
Hotel Zepter Drina Bajina Basta
Hotel Zepter Drina Bajina Basta

Tamo gde teče moćna zelena Drina, na samo 168 km od Beograda, nalazi se Bajina Bašta. Ovu rajsku baštu na najbolji način prezentuje hotel Zepter Drina koji se svojom autentičnom arhitekturom utapa u njen prirodni sklad.

Pored 45 standardnih soba i 29 novih deluks soba urađenih po standardu za 5 zvezdica, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 250 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. Moderno opremljene sobe dodatno upotpunjuju i jedinstveni Zepter proizvodi za lepši i zdraviji život. U restoranu hotela Zepter Drina (kapaciteta 120 mesta) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze domaći i internacionalni specijaliteti. Hotel Zepter Drina nudi odlične uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u sportskoj hali koja se nalazi u blizini hotela. Za goste hotela organizuju se razni izleti po Nacionalnom parku Tara, vožnja brodom rekom Drinom, krstarenje jezerom Perućac, poseta istorijskim i nacionalnim lokalitetima ovog prelepog kraja Srbije.

Vila Drina, Perućac
Vila Drina, Perućac

Vila Drina je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 km uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Smeštena je u zagrljaju dve reke – Vrela i Drine – obe udaljene od hotela svega dvadesetak metara. Na tom mestu vodopad reke Vrelo, najkraće reke u Evropi, duge 365 metara, uliva se u Drinu. Sa ovog čarobnog mesta gosti nose nezaboravne uspomene na okrepljujući boravak i zdrav san uz huk vodopada. Raskošna vila, građena između dva svetska rata, nedavno je potpuno obnovljena i pretvorena u moderan garni hotel sa 15 soba i apartmana koji sa nestrpljenjem očekuju goste da provedu svoj odmor za pamćenje.

Restoran Vrelo
Restoran Vrelo

Iako Vila poseduje i sopstvenu restoran salu sa 40 mesta, u kojoj se održavaju manji seminari i skupovi, u njenom sastavu nalazi se i obližnji restoran Vrelo sa jednom od najlepših terasa na samom vodopadu. Kapacitet restorana Vrelo je 250 mesta, od kojih je 100 u samom restoranu i 150 na otvorenoj terasi, u prirodnom okruženju kome nijedan enterijer ne bi mogao parirati, pogotovo ne u letnjim mesecima kada su svežina i huk vode
pravi spas od visokih temperatura. Restoran Vrelo je pogodan za sve vrste svečanosti i proslava.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.