Završena letnja sezona na Staroj Planini

0
4422
Falkensteiner Hotel Stara Planina

Falkensteiner Hotel Stara PlaninaTokom letnjih meseci Staru planinu je posetilo oko 16.000 gostiju. U odnosu na prošlu godinu Falkensteiner hotel Stara planina je zabeležio povećanje broja noćenja za čak 103%. Ovaj turistički centar iz godine u godinu beleži rast inostranih turista, pa je tako ove godine stranaca bilo za 14 odsto više nego prošle letnje sezone. Najviše gostiju bilo je iz zemalja u okruženju Bugarske i Rumunije, kao i gostiju iz Rusije. Domaći gosti su ipak bili najčešći gosti i činili su 80% od ukupnog broja gostiju.

Ovog leta je Falkensteiner Hotel Stara Planina u saradnji sa JP Srbijašume, JP Skijališta Srbije, TO Pirot uložio veliki napor da Stara planina bude još atraktivnija i da postane destinacija za sve sezone. Sa ciljem promocije ove destinacije hotel je svoju ponudu ovog leta posebno obogatio lovačkim i ribolovačkim paketima, kao i izletima do atraktivnih vodopada. Posetioci Stare planine imali su priliku da upoznaju predele Parka prirode kroz razne aktivnosti i sadržaje koji će postati sastavni deo letnje turističke ponude ove planine.

Na Staroj planini se uveliko u toku pripreme za predstojeću zimsku sezonu koja će biti obogaćena brojnim promocijama i novim aktivnostima. Već postoji veliko interesovanje domaćih i stranih gostiju za ski aranžmane na Staroj planini. Ski opening će i ove godine biti organizovan početkom decembra u prisustvu brojnih zvanica iz sveta glume, sporta i muzike. Planirani datum otvaranja sezone je od 11. do 14. decembra tekuće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.