EDUKATIVNI PROGRAM NA IMEX AMERIKA 2014

0
4332
IMEX America

IMEX Amerika je globalni sajam kongresne industrije „koji se razlikuje od drugih“. Tokom septembra 2014., organizatori IMEX Amerika su objavili da će 76% ukupne profesionalne edukacije na ovogodišnjem sajmu biti industrijski akreditovano. To znači da svi učesnici na IMEX Amerika mogu da akumuliraju poene ili sate za CMP aplikaciju ili CMP resertifikaciju dok budu pohađali sesije tokom edukativnog pred-događaja, ili tokom naredna tri dana sajma.

IMEX AmericaRezimirajući ovogodišnji edukativni program na IMEX Amerika, g-đa Carina Bauer, izvršni direktor IMEX grupe kaže: „Svake godine se trudimo da dodamo vrednost našem edukativnom programu, a u tome nam pomaže mnoštvo naših izvanrednih partnera iz industrije, koji mogu da podele svoju stručnost sa učesnicima. Ove godine smo se skoncentrisali na elemente za senior planere, kao i na obezbeđenje šireg spektra formata za učenje. Takođe smo i prilagodili neke od naših oblasti edukacije kako bismo povećali kapacitete. Post-događajne, kao i povratne informacije za celu godinu, su nam veoma pomogle da formulišemo i isplaniramo pravi način da ljudima prikažemo edukaciju kakvu zaista žele da steknu, i koja im je najvrednija. Nadamo se i da je čitava industrija uzbuđena zbog četvrtog IMEX Amerika kao što smo i mi….a važno je reći da se još uvek svi mogu prijaviti onlajn ili lično, tako što će se pojaviti kada sajam počne.“

ISES akreditacija

ISES – Međunarodno društvo za posebne događaje (International Special Events Society), relativno nov partner sajma, odobrio je 34 edukativne sesije za sajam za ISES sefrtifikat. ISES Approved je nov internacionalni obrazovni standard, odabran za kreativne stručnjake u oblasti događaja, i razvijen je tako da prepozna specifični sadržaj koji je od značaja za ovu industriju.

MPI edukacija

Strateški partner sajma i glavni edukativni provajder, MPI, ponudiće ukupno 43 edukativne sesije, od kojih će čak 31 biti održana tokom Pametnog ponedeljka. One obuhvataju svakodnevne pozdravne reči, četiri deep dive-a i MPI kurs Healthcare Meeting Compliance Certificate (HMCC).

Nove staze i nove oblasti edukacije

Smart MondayEdukativni program će ove godine biti predstavljen kroz 11 staza, uključujući i novitete za 2014. godinu – „raznovrsnost“, „zdravlje i dobrobit“ i „senior planer“.

Tri nova stila su takođe dodata Inspirativnom centru (Inspiration Center) na nivou sajma (sponzorisano od strane Business Events Sydney). Nove opcije obuhvataju Kreativnu zonu (Creative Zone), sa naglaskom na pojednostavljenu „igru“ kao alat kojim se otključavaju kreativnost i poslovna inovacija; Stolove za vruće teme (Hot Topic Tables) gde kolege mogu da diskutuju o najnovijim dešavanjima iz industrije, i Klinika „Upoznajte stručnjake“ (Meet The Expert Clinics) za jedan-na-jedan konsultacije sa stručnjacima iz industrije i govornicima.

Sa preko 100 govornika tokom četiri dana, IMEX Amerika će predstaviti pravu edukativnu vrednost za sve starosne grupe i sve nivoe radnog iskustva.

Po običaju, Association Focus program (tokom Pametnog ponedeljka) će ponuditi specijalno kreiranu edukaciju i poslovno umrežavanje za 200 planera sastanaka asocijacije i više rukovodioce. Takođe će se održati i privatni događaj za sve rukovodioce korporativnih sastanaka i više rukovodioce korporativnih sastanaka. Forum sastanaka direktora (Executive Meeting Forum) održava se tokom dva dana i predstaviće više od 30 rukovodilaca sa jedinstvenom prilikom da ažuriraju svoje poznavanje industrije i podele naučeno sa kolegama, sve pod vođstvom iskusnih moderatora.

Među stotinama edukativnih seminara, kampova i radionica koji se održavaju ove godine su i:

  • Uzmite najbolje od PCO partnerstava za globalne sastanke, PCMA and IAPCO
  • Hotelski ugovori: Planirajte i razmislite pre nego što potpišete, Meeting Sites Resources
  • Promenite sudbinu, Kirsty Spraggon
  • Top 10 aplikacija kada ste van kancelarije, SPIN
  • Pametni planeri sastanaka na poslu: Oslobodite se pretpostavki kada ste domaćin u inostranstvu i dobijte mnogo, Kongresni biro Nemačke
  • Primljen si – Moćne tehnike za dobijanje željenog posla, MCI
  • Zen na sastancima – Primenjena pribranost za profesionalce, Sagatica
  • 10 predviđanja za sastanke za narednih 20 godina, Meeting Design Institute
  • Aktivirajte ga! Najnovije „in“ reči za sponzorstvo sastanaka, Play with a Purpose.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.