Nakon napornih višemesečnih priprema, grad Zadar i DT Croatia, bili su počastvovani domaćini promocije novog BMW series 2 Grand Tourer.

Ova svetska promocija počela je 16. aprila i trajala je 15 dana, do 30. aprila 2015. godine.

Promociji novog BMW-ovog vozila prisustvovalo je više od 420 najprestižnijih novinara iz automobilske industrije iz 35 zemalja širom sveta. Novinarima je na najbolji način bilo predstavljeno novo vozilo sa svim svojim prednostima.

Takođe, tokom dvodnevnog boravka u Zadru, novinarima je predstavljena i destinacija kroz kulturni, gastronomski ali i ugostiteljski aspekt.

  • Svetska promocija BMW-a

  • 420 najprestižnijih novinara

  • iz 35 zemalja širom sveta

DT Croatia je izabrana kao Destination Management Company za svetsku promociju novog BMW vozila, a grad Zadar je prepoznat kao prava destinacija za ovakvu vrstu promocije, kao i promociju Hrvatske.

Nakon detaljnog istraživanja lokacija u Hrvatskoj, odluku da promociju održi u Zadru, BMW je doneo najpre zbog prirodne lepote, dobre infrastrukture, odlične povezanosti i lakog pristupa. Ovo je bio prvi put da je neka destinacija iz Hrvatske izabrana za ovu vrstu promocije.

BMW series 2 Grand Tourer
BMW series 2 Grand Tourer

Uzimajući u obzir da su u Zadar investirana velika ulaganja kako u infrastrukturu grada, renoviranje gradskih spomenika kao i u dugoročne projekte bitne za budućnost ove hrvatske destinacije, ne čudi što je baš ovaj grad postao značajna lokacija u međunarodnom poslovnom turističkom segmentu. Pored odlične infrastrukture, u ponudi Zadra su i objekti visoke kategorizacije sa konferencijskim kapacitetima, raznovrsnom gastronomskom ponudom kao i sa zanimljivim atrakcijama i izletima za posetioce.

Ovo je prvi put da je neka destinacija iz Hrvatske izabrana za ovu vrstu BMW promocije.

Lokalne vlasti su izašle u susret prepoznavajući važnost ovakvog događaja i ponudile potpunu podršku kao i gostoprimstvo i dobrodošlicu svima koji su uključeni u ovaj svetski događaj.

Krajnji rezultati napora i zalaganja svih strana a uz pomoć DT Croatia rezultiralo je svetskom promocijom BMW koja se održala na tri mesta na zadarskom poluostrvu. Za potrebe ove svetske promocije podignut je posebni stakleni ponton u zalivu Jazine u srcu Zadra, koji je predstavljao izložbeni prostor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.