Kongresni i izložbeni prostor Oman raspisao konkurs za zapošljavanje

0
3418

Kako se bliži visoko očekivana prva faza otvaranja ikonskog prostora u Omanu, planirana za prvi kvartal 2016. godine, Kongresni i izložbeni prostor Oman (Oman Convention & Exhibition Centre (OCEC)) pokreće svetsko regrutovanje za popunjavanje 50 radnih mesta za stalno zaposlene na ključnim pozicijama za događaje, operacije, gostoprimstvo i tehnologije.

Komentarišući značajan doprinos putovanja i turizma na nacionalnu ekonomiju Omana, Eng. Vael Al Lavati, generalni direktor Omran grupe, državnog organa koji pokreće investicije, rast i razvoj turizma u Sultanatu, istakao je da OCEC neće služiti samo da pojača imidž i pristupačnost Omana kao turističke destinacija, već će i generisati značajan ekonomski stimulans i tekuće prihode i na taj način doprineti daljem diversifikaciju nacionalne ekonomije.

“Od OCEC, sa okolinom, se očekuje da će generisati više od 760 miliona USD u lokalnoj potrošnji tokom razvojne faze, i da će stvoriti hiljade direktnih i indirektnih mogućnosti zapošljavanja”, rekao je Eng. Al Lavati.

OCEC generalni direktor Trevor Makartni je dodao: “Kao lider u industriji poslovnih događaja i poslovnog razvoja u Omanu, jedna od glavnih uloga OCEC je da podstakne zapošljavanje i komercijalne mogućnosti u ovom sektoru, i vodi Sultanat ka diversifikovanoj, održivoj i prosperitetnoj ekonomskoj budućnosti. ”

“Ova kampanja regrutovanja je bliska našoj posvećenosti toj viziji i jedna je od mnogih koje dolaze. Radujemo se da poželimo dobrodošlicu novim zaposlenima u brzo rastuću OCEC porodicu i željno iščekujemo njihov doprinos, dok očekujemo preko 600.000 posetilaca godišnje na završetku “, rekao je Makartni.


Info:

Prijave se podnose na www.omanconvention.com/careers ili šalju poštom na: P.O.Box 1659, Al Athaiba, P.C. 130, Muscat, Sultanate of Oman.

SHARE
Prethodni tekstPokrenite telo i um dok ste na poslu – Probajte sastanke dok hodamo
Sledeći tekstZadar domaćin svetske promocije BMW Grand Tourer
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.