Virtuelna MICE realnost Steigenberger Hotels-a

0
5368
Steigenberger Hotels
Steigenberger Hotels

Steigenberger je prvi hotelski brend u Nemačkoj koji nudi virtuelnu MICE realnost koja je svima dostupna od kuće.

Ovaj proizvod će biti predstavljen po prvi put na IMEX-u u periodu od 19. do 21. aprila 2016. godine na Meet@Steigenberger IMEX događaju koji će se održati u Steigenberger Frankfurter Hof-u prve večeri sajma.

Stručnjaci za 3D i virtuelnu stvarnost iz ALDINGER+WOLF razvijali su realistične fotografije i digitalno interaktivan MICE svet koji će Steigenberger predstaviti svojim klijentima.

Steigenberger Airport Hotel u Frankfurtu biće iskorišćen kao primer kreiranja individualnog rasporeda sedenja i osvetljenja na virtuelnom nivou.

Puneet Chhatwal, CEO Steigenberger Hotels AG rekao je: „Steigenberger Hotels imaju reputaciju za pružanje posebno efikasnih performansi u MICE sektoru. Sada želimo da iskoristimo ove inovacije kako bismo konsolidovali našu poziciju u budućnosti.”

Večernji događaj će transformisati Frankfurter Hof, Steigenbergerov vodeći hotel, u VIP bulevar kulinarskih delikatesa sa iznenađenjima u prodavnici. Animirana tura će početi na ulazu i kulminirati u interaktivno iskustvo proizvoda u samom sredistu žurke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.