Svetski kongres asocijacija održan u Berlinu

0
3891

18. Svetski kongres asocijacija održan je u Estrel Berlin, od 10. do 12. aprila 2016. godine i okupio je vodeće predstavnike međunarodnih asocijacija.

Ovo je do sada daleko najuspešniji događaj koji je okupio preko 200 asocijacija.

Kakav će uticaj imati događaji na asocijacije u budućnosti, i kako na najbolji način iskoristiti mogućnosti iz digitalnog sveta su bile neke od tema o kojima se razgovaralo.

Stručnjaci su na kongresu predstavili izvodljiva rešenja i strategije koje su bazirane na primerima koji su se pokazali uspešnim u praksi.

Teme kongresa su uključivale i metode za efikasno korišćenje društvenih medija za komuniciranje sa članovima asocijacije i istraživanje mogućnosti za veće uključenje članova u rad asocijacije.

„Berlin dinner” koja je održana u kongresnom centru AXICA, pružila je priliku učesnicima i izlagačima, tačnije njima 400 da imaju ekstenzivno umrežavanje.

Kongres je organizovan od strane Society of Association Executives i podržan od strane visitBerlin Convention Partner e.V., the Conference & Touring event agencije, Messe Berlin i the visitBerlin Berlin Convention Office.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.