Upoznajte neotkrivene predele i steknite osećaj da možete učiniti sve

0
3453
agencija Maranta

agencija MarantaU dalmatinskom biseru, drugom najvećem gradu u Hrvatskoj u kontinuitetu od 1993.  posluje turistička agencija Maranta. Sve ove godine profesionalno izlazi u susret kako grupnim tako i individualnim zahtevima iz celog regiona u svim segmentima turizma. Bilo da je to MICE, smeštaj, letovanje, zimovanje, rent a car i usluge vodiča, transfera, Maranta agencija će sa svojim ljubaznim i profesionalnim operaterima prevazići sva Vaša očekivanja.

Prošlo je vreme kada se od destinacije očekivalo sve. Danas je agencija ta koja svojom kreativnošću i entuzijazmom mora i na običnijim mestima upotpuniti događaj bilo da se radi o team building ili incentive putovanju. Zbog svog geografskog položaja područje Splitsko dalmatinske županije je zaštićeno od uticaja kontinentalne klime impresivnim planinskim masivom te se odlikuje veoma povoljnim klimatskim karakteristikama. Na sredozemnu klimu utiču i lokalni, sezonski vetrovi. Splitsko se područje ubraja i među najsunčanije krajeve srednjeg Mediterana sa izuzetno velikim brojem (2.700) sunčanih sati godišnje, što ga čini najtoplijim delom severne obale Sredozemlja. Prosečna godišnja temperetura je 15,7 °C.

Ovakve prirodne blagodeti i poznavanje područja cele Hrvatske a naragencija Marantaočito Splitsko dalmatinske županije Maranta će sa zadovoljstvom koristiti ukoliko kao destinaciju za svoj sledeći team building izaberete neke još neotkrivene delove Hrvatske. Nacionalni Park Severni Velebit, Izvori reke Gacke, pećinski park Grabovača, Dalmatinska zagora, selo Krasno i još mnoge blagodeti ovog kraja.

Osim toga, MICE manageri Maranta agencije će sa minimalnim troškovima pokriti Vaš sledeći kongres, semiar ili prezentaciju u širokoj  lepezi smeštajnih / kongresnih kapaciteta širom Hrvatske.

agencija Maranta

Da ne bi stali na tome city breaks/vikend  putovanja za beg od stresne svakodnevnice a zavisno od želja klijenata, biće izazov koji će Maranta uz pomoć jedrenja, sportskih aktivnosti ili gastronomskim užitkom učiniti vikend pravom relax avanturom.

Ne oklevajte da kontaktirate Maranta agenciju. Provešćete se odlično, upoznati neotkrivene predele i dobiti osećaj da možete učiniti sve.

www.maranta-travel.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.