U aprilu najavljeno otvaranje Kombank dvorane u Beogradu

0
3313
Kombank dvorana
Kombank dvorana

Od 27. aprila će Dvorana Doma sindikata nositi ime Kombank dvorana, a njena rekonstrukcija počela je 1. jula prošle godine.

Pored toga što će biti centar kulture i zabave, Kombank dvorana će postati i najmoderniji kongresni centar u Beogradu. Ovo će biti jedinstven multifunkcionalni prostor u gradu, koji će posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu, i još pet bioskopskih sala, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, press centar, lounge i jazz bar.

Imaće ukupno 6 sala, koje će moći da ugoste između 50 i 1.378 učesnika, a postojaće i mogućnost korišćenja velikog hola za kafe pauze, i/ili postavku promotivnih štandova za vreme kongresnih dešavanja. Sve sale biće opremljene najsavremenijim DCP projektima, silver screen platnima, i JBL i Crown ozvučenjem.

U Jazz baru Lisabon, koji će biti kapaciteta do 150 osoba, biće moguće organizovati kafe pauze i postavke keteringa. Pored osnovne delatnosti, bar će pružiti i mogućnost organizacije korporativnih žurki ili “after work” koktela.

Od septembra nas očekuje i otvaranje press centra koji će biti korišćen kako za organizaciju konferencija za novinare, tako i za predavanja, sastanke, okrugle stolove, i prezentacije, a prostiraće se na 135 m2.

Period rekonstrukcije Dvorane trajao je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 miliona evra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.