U aprilu najavljeno otvaranje Kombank dvorane u Beogradu

0
212
Kombank dvorana
Kombank dvorana
Agile Serbia Conference 2018

Od 27. aprila će Dvorana Doma sindikata nositi ime Kombank dvorana, a njena rekonstrukcija počela je 1. jula prošle godine.

Pored toga što će biti centar kulture i zabave, Kombank dvorana će postati i najmoderniji kongresni centar u Beogradu. Ovo će biti jedinstven multifunkcionalni prostor u gradu, koji će posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu, i još pet bioskopskih sala, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, press centar, lounge i jazz bar.

Imaće ukupno 6 sala, koje će moći da ugoste između 50 i 1.378 učesnika, a postojaće i mogućnost korišćenja velikog hola za kafe pauze, i/ili postavku promotivnih štandova za vreme kongresnih dešavanja. Sve sale biće opremljene najsavremenijim DCP projektima, silver screen platnima, i JBL i Crown ozvučenjem.

U Jazz baru Lisabon, koji će biti kapaciteta do 150 osoba, biće moguće organizovati kafe pauze i postavke keteringa. Pored osnovne delatnosti, bar će pružiti i mogućnost organizacije korporativnih žurki ili “after work” koktela.

Od septembra nas očekuje i otvaranje press centra koji će biti korišćen kako za organizaciju konferencija za novinare, tako i za predavanja, sastanke, okrugle stolove, i prezentacije, a prostiraće se na 135 m2.

Period rekonstrukcije Dvorane trajao je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 miliona evra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here